Ondanks de pandemie verandert er niets voor 'The Batman'

Ondanks de pandemie verandert er niets voor 'The Batman'

Het coronavirous heeft niet tot veranderingen geleid.

De coronacrisis heeft ertoe geleid dat ook The Batman tijdelijk moest stoppen met de opnames. Maar schrijver Mattson Tomlin onthult nu dat dit er niet toe heeft geleid dat het scenario gewijzigd is.

Tomlin werkte samen met regisseur Matt Reeves aan het scenario. En hoewel de opnames tijdelijk stilgelegd werden, heeft die tussenstop niet tot veranderingen geleid. Dat zou je ergens wel verwachten, aangezien Warner Bros. besloten heeft om de release volledig in de studio op te nemen.

Geen wijzigingen
"Ik bedoel, de film is de film en ik denk dat het plan op dit moment vooral is om die visie uit te voeren," aldus Tomlin tegenover ComicBook. "Ze waren al best ver met de opnames. En dus is het vooral de vraag hoe je de boel veilig af kan ronden. Hoe kan je ervoor zorgen dat iedereen naar zijn werk kan komen en daarna weer veilig naar huis kan gaan?"

In The Batman volgen we Robert Pattinson als een jongere versie van Bruce Wayne, die pas net begonnen is als Batman. Desalniettemin heeft hij het druk: Catwoman, The Penguin en The Ridler zitten samen met Carmine Falcone in de film om hem het leven moeilijk te maken. De release staat gepland voor 30 september 2021.

NieuwsFilm

meest populair