Algemeen

Ondanks de pandemie verandert er niets voor 'The Batman'

Het coronavirous heeft niet tot veranderingen geleid.

door Jim Pedd om 18:50 in Algemeen
De coronacrisis heeft ertoe geleid dat ook The Batman tijdelijk moest stoppen met de opnames. Maar schrijver Mattson Tomlin onthult nu dat dit er niet toe heeft geleid dat het scenario gewijzigd is.

Tomlin werkte samen met regisseur Matt Reeves aan het scenario. En hoewel de opnames tijdelijk stilgelegd werden, heeft die tussenstop niet tot veranderingen geleid. Dat zou je ergens wel verwachten, aangezien Warner Bros. besloten heeft om de release volledig in de studio op te nemen.

Geen wijzigingen
"Ik bedoel, de film is de film en ik denk dat het plan op dit moment vooral is om die visie uit te voeren," aldus Tomlin tegenover ComicBook. "Ze waren al best ver met de opnames. En dus is het vooral de vraag hoe je de boel veilig af kan ronden. Hoe kan je ervoor zorgen dat iedereen naar zijn werk kan komen en daarna weer veilig naar huis kan gaan?"

In The Batman volgen we Robert Pattinson als een jongere versie van Bruce Wayne, die pas net begonnen is als Batman. Desalniettemin heeft hij het druk: Catwoman, The Penguin en The Ridler zitten samen met Carmine Falcone in de film om hem het leven moeilijk te maken. De release staat gepland voor 30 september 2021.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bigds9fan

Avatar

Ze hebben dus geen andere Batman gecast.

Jammer.

MisterPink

Avatar

Hoezo is dat jammer?

Steve-O

Avatar

Pattinson is meesterlijk

Wat de opnames betreft, ik dacht dat ze maar een kwart hadden gefilmd? Dan hebben ze namelijk nog flink wat voor de boeg

Decepticon

Avatar

Waarom zou men verwachten dat er wijzigingen zijn?
In de filmstudio en op de backlot van de studio kunnen gewoon sets gebouwd worden en alles laten kijken wat anders op locatie gefilmd zou worden. Het verschil ga je niet zien hoor, als ze goed werk leveren. Het is alleen wat meer werk.

Ik ben wel benieuwd, want Matt Reeves heeft heel hard gepusht voor zijn visie. En dat is zijn verdienste, want hij is net zo'n goede regisseur als Nolan wat mij betreft. Hij heeft z'n strepen verdiend.
Ik verwacht ook een beetje dezelfde kwaliteit als Batman Begins, hopelijk is dat niet te hoog gegrepen.

Steve-O

Avatar

@Decepticon: volgens mij doelde dit artikel op het verhaal van de film, niet zozeer hoe het wordt vormgegeven.
Wat dat betreft, kost het nogal een hoop geld om hals over kop de rest van de productie op sets te laten plaatsnemen. Aangezien we niks (officieels) hierover horen denk ik dat ze liever wachten totdat er een puik corona-proof (zo corona-proof dat maar kan zal ik maar zeggen) plan klaarligt dat uitgevoerd kan worden en ze dus verder kunnen met het filmen op locatie, en wat op sets geschoten zal worden nog steeds op sets. Of, maar dan wel een heel grote of, ze gaan pas verder wanneer er een vaccin is. Dat zal niet voor december zijn.
Al met al, heb ik zelf verder geen idee hoe het gaat lopen maarja, wie heeft er nou een glazen bol lol

Het lijkt me niet dat het een heel VFX beladen film gaat worden, dus wat dat betreft zou je kunnen stellen dat de post-productie niet bijzonder lang hoeft te zijn.

NieuwsFilm

meest populair