Video

Duitse superhelden in trailer 'Freaks - You're One of Us'

Met een nieuwe invalshoek proberen onze oosterburen mee te liften op de grote superheldenhype.

door Timothy van Damme om 14:06 in Video
Netflix heeft een trailer uitgebracht van de Duitse superheldenfilm Freaks - You're One of Us). Die draait om normale mensen die plotsklaps fantastische krachten blijken te hebben. De vraag is hoe zij zich staande gaan houden in deze nieuwe wereld.

Gewone mensen die opeens superkrachten krijgen; het is niet nieuw. Maar met de juiste aanpak kan zo'n film zeker werken. Freaks lijkt in ieder geval voor een originele invalshoek te gaan.

onkwetsbaar
Wendy is een jonge moeder die als kok in een fastfoodrestaurant werkt. Ze ontmoet de geheimzinnige Marek, die haar vertelt dat medicijnen haar superkrachten al jaren onderdrukken. Ze blijkt enorm sterk en onkwetsbaar te zijn.

Samen met haar collega Elmar - die elektrische krachten bezit - ontdekt ze een grote samenzwering om superhelden onder de duim te houden. Het kleine clubje Freaks zal moeten beslissen of ze de strijd willen aangaan.Kleinschalig
Verwacht dus geen grootse superheldenfilm in de lijn van Marvel of DC. Freaks wordt eerder een kleinschalige prent in de lijn van Chronicle. Naast actie belooft de trailer in ieder geval ook wat humor.

De film zou op 2 september moeten verschijnen op Netflix. Ga jij hem bekijken?

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rob

Avatar

Alleen als die in een "# kneitergoede films die nu gewoon op netflix staan"-artikel gemeld wordt.

NieuwsFilm

meest populair