Featured

3 superleuke films om vanavond te kijken!

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

door Jeffrey Kouters om 15:09 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke aanraders voor je op een rijtje gezet!

Cinderella (2015)
Regie: Kenneth Branagh | Cast: Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett, e.a. | Te kijken op: Disney+
Ella wordt niet bepaald goed behandeld door haar vileine stiefmoeder Lady Tremaine en haar twee stiefzussen. De harde werkster wil dolgraag naar het bal van de prins en dankzij de magie van een toverfee wordt die droom werkelijkheid. Er is alleen één probleem: om klokslag twaalf uur wordt de betovering verbroken. Alleen een verloren glazen muiltje biedt Ella nog hoop.

We're the Millers (2013)
Regie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a. | Te zien op: Netflix
Als David, een slonzige drugsdealer, wordt beroofd van zijn gehele voorraad, biedt zijn sadistische leverancier Brad hem een uitweg om zijn enorme schuld af te lossen: hij moet een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Maar aangezien hij in zijn eentje geen kans zou maken, huurt David een arme stripper, een punkmeisje en een sukkelige knul in om zijn familie te spelen.

Grease (1978)
Regie: Randel Keiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, e.a. | Te kijken op: Netflix en Amazon Prime Video
Danny en Sandy beleven een zwoele zomer samen, maar als de school weer eenmaal begint, blijken de verschillen tussen de twee groter te zijn dan gedacht: hij is een stoere knul met een vetkuif en leren jack en zij een ietwat suf, keurig meisje. Danny vindt Sandy niet cool genoeg meer, dus besluit Sandy daar verandering in te gaan brengen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Ik vind the Millers wel echt kneitergoed en kneiterleuk hoor.

BillySavastano

Avatar

Eerlijk, were the millers is idd kneiter grappig

NieuwsFilm

meest populair