Video

Nieuwe 'American Pie' verschijnt op Netflix

Check de eerste trailer voor American Pie: Girls' Rules.

door Bram de Groot om 09:30 in Video
Wie kan zich nog de eerste American Pie herinneren. De komedie uit 1999 was een enorm succes door personages als de prutsende Jim, The Stifmeister, Vicky, The Shermanator en uiteraard "Stifler's mom". Er verschenen de nodige vervolgen. Het nieuwste deel verschijnt op Netflix.

Universal Pictures heeft nu de trailer onthuld voor American Pie Presents: Girls' Rules, de eerste film in de reeks sinds de 'Presents'-film The Book of Love uit 2009 en American Reunion uit 2012. Dit keer staan de vrouwen centraal.

Vrouwelijke remake?
De trailer laat duidelijk zien dat de makers een soort van remake afleveren van het origineel van de regisseurs Paul Weitz en Chris Weitz. De verwijzingen vallen je waarschijnlijk gelijk op.


Voor wie de hoofdrollen zijn? Madison Pettis, Lizze Broadway, Piper Curda, Natasha Behnam, Darren Barnet, Zachary Gordon, Camaron Engels, Christian Valderrama, Barry Bostwick, Ed Quinn, Sara Rue en... Danny Trejo! In de States verschijnt de film op 6 oktober op schijf. Wanneer de film op Netflix landt is nog niet bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ntt

Avatar

Jammer dat de kotsende smilie er niet meer bij staat Smiley face

kidcassidy

Avatar

Weer een vrouwenversie, omdat het moet...straks krijgen we weer een versie met alleen zwarte mensen en dan is het plaatje compleet. Leuk origineel en de rest is zoals gewoonlijk weer troep.

xarkov

Avatar

Hoe gaan ze dat doen dan? Want de titel is een belangrijk onderdeel van de film. American Carrot misschien als alternatief?

chefry1983

Avatar

Ik krijg meteen zin in warme appeltaart Smiley face
Veel blote memmen, laten we het hopen

Decepticon

Avatar

Alleen om Sara Rue en Danny Trejo wil ik deze wel zien.
Brrr wat is die Sara Rue een lekker wijf!!!!

Die American Pie Presents kan mij gestolen worden, zulke platte humor dat het niet leuk meer is, zo slecht dat blote tieten zo'n film niet kunnen redden.
Ik heb het destijds met Band Camp gelijk gehad.

Alleen American Pie 1,2 en Wedding en Reunion zijn imo echt leuk en goed.

NieuwsFilm

meest populair