Nieuwe 'American Pie' verschijnt op Netflix

Check de eerste trailer voor American Pie: Girls' Rules.

Wie kan zich nog de eerste American Pie herinneren. De komedie uit 1999 was een enorm succes door personages als de prutsende Jim, The Stifmeister, Vicky, The Shermanator en uiteraard "Stifler's mom". Er verschenen de nodige vervolgen. Het nieuwste deel verschijnt op Netflix.

Universal Pictures heeft nu de trailer onthuld voor American Pie Presents: Girls' Rules, de eerste film in de reeks sinds de 'Presents'-film The Book of Love uit 2009 en American Reunion uit 2012. Dit keer staan de vrouwen centraal.

Vrouwelijke remake?
De trailer laat duidelijk zien dat de makers een soort van remake afleveren van het origineel van de regisseurs Paul Weitz en Chris Weitz. De verwijzingen vallen je waarschijnlijk gelijk op.


Voor wie de hoofdrollen zijn? Madison Pettis, Lizze Broadway, Piper Curda, Natasha Behnam, Darren Barnet, Zachary Gordon, Camaron Engels, Christian Valderrama, Barry Bostwick, Ed Quinn, Sara Rue en... Danny Trejo! In de States verschijnt de film op 6 oktober op schijf. Wanneer de film op Netflix landt is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair