Algemeen

'Justice League'-acteur Ray Fisher haalt uit naar DC-baas

De acteur haalt weer uit naar makers DC-superheldenfilm.

door Bram de Groot om 13:25 in Algemeen
Eerder haalde acteur Ray Fisher (True Detective) al keihard uit naar regisseur Joss Whedon die in 2017 de DC-superheldenfilm Justice League afrondde. Nu zijn er harde woorden over Geoff Johns.

Stripschrijver Johns was tussen 2016 en 2018 kort de creatieve baas bij DC Entertainment en moest het DC Extended Universe naar hoger niveau brengen. Fisher zegt nu dat Johns in 2017 zei dat Fishers carrière in gevaar zou komen als hij zich teveel zou bemoeien over de aanpak van de beleidsbepalers achter de schermen.


Uiteraard zijn dit flinke aantijgingen en de vraag is nu wat hij wil bereiken. Zelf zegt hij dat het gedrag dat Johns vertoonde niet meer mag voorkomen. Uiteraard kan iemand zich afvragen hoe het gesprek in werkelijkheid verliep. Wat zei Fisher? En hoe zei hij het?

Eerder noemde Fisher het gedrag van regisseur Whedon "grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar". Heel veel openlijke steun vanuit de cast en crew van Justice League heeft Fisher nog niet ontvangen. Hoe denk jij over deze situatie?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Borderline persoonlijkheidsstoornis of aandachtiritis

Pronk47

Avatar

Begint wel een irritant ventje te worden.

Terranova

Avatar

Fisher is gewoon zeer rancuneus omdat Justice League z'n doorbraak zou worden, maar gigantisch geflopt is en hij dus een C-acteurtje blijft

Robbepost

Avatar

Ray Fisher....... gaap.

ThEnd

Avatar

Toch vreemd dat de nieuwe serie waar Whedon aan werkt, The Nevers, vol zit met cast en crew waar hij al veel vaker mee gewerkt heeft. Bijzonder als alles wat meneer Fisher beweert waar zou zijn.

leidenaar

Avatar

TheEnd, omdat ze geen keuze hebben misschien? Je praat niet over acteurs die kunnen weigeren. Sommigen werken 30 jaar voor dezelfde klote baas om brood op de plank te hebben.

Thiver

Avatar

If you run into an asshole in the morning, you ran into an asshole. If you run into assholes all day, you're the asshole.

RobzZ01

Avatar

Raar dat iemand zijn beklag over misstanden niet mag doen. Het verhaal dat Johns niet helemaal zuiver op de graat is en de toekomst van het DCEU een beetje aan het saboteren was ligt al langer op straat, ook bij Grace Randolph.

Zoals hij zelf aangeeft heeft Fisher het probleem al binnenskamers proberen op te lossen maar daar wordt geen gehoor aan gegeven.

Maar nu mag hij dit niet doen? Omdat er mensen zijn die vinden dat hij zanikt? Nee laat dan maar iedereen z'n mond houden zodat de cultuur in stand gehouden wordt waarin mensen met machtsposities ten alle tijde wegkomen met hun acties.

Master Of Films

Avatar

RobzZ01 "Raar dat iemand zijn beklag over misstanden niet mag doen."
Wellicht dat Fisher eens duidelijker naar voren moet komen met zijn beklag. Of het mag of niet laat ik even in het midden. Maar zo heerst er wel veel meer onbegrip.

Hebben de heren Geoff Johns & Joss Whedon een badjas aangetrokken. Ray Fisher uitgenodigd op een hotelkamer en samen met hun drietjes een Weinstein uitvoering hebben gedaan. Of was Joss Whedon net zoals Kubrick bij The Shining. Diva Fisher werd hierdoor onzekerder. Geoff Johns wilde ook niet naar zijn beklag luisteren, want Fisher heeft nog niet The Cruise status van een acteur. Kan ook zijn dat Whedon niet zijn dagen had. Het was bekend dat hij in een scheiding zat.

Wat verstaat Fisher nou in een grof, beledigend & onprofessioneel gedrag. Daarbij moet je ook niet vergeten dat een ander grof, beledigend & onprofessioneel gedrag heel anders kan interpreteren.

Als ik je dinosaurus noem, kan jij b.v. dat heel erg diep in je ziel raken. Maar als ik Robbepost een dinosaurus noem, is hij niet onder de indruk.

RobzZ01 "Zoals hij zelf aangeeft heeft Fisher het probleem al binnenskamers proberen op te lossen maar daar wordt geen gehoor aan gegeven.

Maar nu mag hij dit niet doen? Omdat er mensen zijn die vinden dat hij zanikt? Nee laat dan maar iedereen z'n mond houden zodat de cultuur in stand gehouden wordt waarin mensen met machtsposities ten alle tijde wegkomen met hun acties."

Maar moet hij dat per se zijn beklag op social media doen?

Als ik mij niet vergis staat hij nog steeds in zijn eentje. Zijn er ook andere werknemers van JL die voor hem opkomen en bevestigen dat Geoff Johns en Joss Whedon zulke a-holes zijn.

Anyway Geoff Johns werkt allang niet meer bij de WB filmdivisie. Hij krijgt enkel nog credits bij Wonder Woman 1984 voor Executive Producer, omdat hij die film groen licht had gegeven. Daarbij had hij Patty Jenkins geholpen met het script van Wonder Woman 1984 en dat is zijn tweede credit.

Artificialis

Avatar

Don't bite the hand that feeds you.

Ray Fisher gaat overigens wel zijn zin krijgen. Want met deze publiekelijke aanvallen hoeft hij niet bang te zijn dat een regisseur of studio hem in de toekomst nog onrechtvaardig zal behandelen. Deze jongen gaat nergens meer aangenomen worden.

Maac

Avatar

Niet teveel aandacht aan besteden inderdaad. Zonder de afbeelding van Cyborg weet niemand wie deze gast is.

NieuwsFilm

meest populair