'Justice League'-acteur Ray Fisher haalt uit naar DC-baas

'Justice League'-acteur Ray Fisher haalt uit naar DC-baas

De acteur haalt weer uit naar makers DC-superheldenfilm.

Eerder haalde acteur Ray Fisher (True Detective) al keihard uit naar regisseur Joss Whedon die in 2017 de DC-superheldenfilm Justice League afrondde. Nu zijn er harde woorden over Geoff Johns.

Stripschrijver Johns was tussen 2016 en 2018 kort de creatieve baas bij DC Entertainment en moest het DC Extended Universe naar hoger niveau brengen. Fisher zegt nu dat Johns in 2017 zei dat Fishers carrière in gevaar zou komen als hij zich teveel zou bemoeien over de aanpak van de beleidsbepalers achter de schermen.


Uiteraard zijn dit flinke aantijgingen en de vraag is nu wat hij wil bereiken. Zelf zegt hij dat het gedrag dat Johns vertoonde niet meer mag voorkomen. Uiteraard kan iemand zich afvragen hoe het gesprek in werkelijkheid verliep. Wat zei Fisher? En hoe zei hij het?

Eerder noemde Fisher het gedrag van regisseur Whedon "grof, beledigend, onprofessioneel en volkomen onaanvaardbaar". Heel veel openlijke steun vanuit de cast en crew van Justice League heeft Fisher nog niet ontvangen. Hoe denk jij over deze situatie?

NieuwsFilm

meest populair