Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan zijn catalogus. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met andere interessante producties die nu beschikbaar zijn.

Project Power (2020)
Regie: Henry Joost en Ariel Schulman | Cast: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, e.a.
De straten van New Orleans raken overspoeld met een mysterieuze nieuwe pil die gebruikers tijdelijk onbekende superkrachten geeft. Art, een ex-soldaat, besluit de criminele bende achter deze superdrugs op te gaan rollen en werkt daarvoor samen met tienerdealer Robin en politieagent Frank.

The Break-Up (2006)
Regie: Peyton Reed | Cast: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Jon Favreau, e.a.
Als Gary en Brooke eenmaal samenwonen, halen ze het bloed onder elkaars nagels vandaan. Na de zoveelste ruzie verbreekt Brooke hun relatie. Geen van beiden is echter bereid om te verhuizen uit hun prachtige, peperdure koopappartement, waardoor de twee als vijandige huisgenoten samen blijven wonen, totdat een van hen de strijd opgeeft.

Une fille facile (2019)
Regie: Rebecca Zlotowski | Cast: Mina Farid, Zahia Dehar, Benoît Magimel, e.a.
Naïma, een tienermeisje dat binnenkort een beslissing moet nemen over haar toekomst, voelt zich aangetrokken tot het genotszuchtige leven van haar oudere nicht Sofia tijdens een zomer in Cannes. Naïma brengt, ondanks de waarschuwig van een goede vriend, veel tijd door met Sofia. Ze leert zo zichzelf en haar normen en waarden kennen.

The Dare (2019)
Regie: Giles Alderson | Cast: Bart Edwards, Richard Brake, Richard Short, e.a.
Familieman Jay wordt na een brute overval wakker in een kelder met drie andere gevangenen. De vier ontvoerde vreemdelingen blijken allemaal een verleden te hebben met de gemaskerde spierbundel die hier verantwoordelijk voor is. Hij dwingt zijn slachtoffers om elkaar te martelen en lijkt zo zijn eigen diepe wonden te hopen genezen.

Fearless (2020)
Regie: Cory Edwards | Cast: Gabrielle Union, Yara Shahidi, Miles Robbins, e.a.
Reid, een jonge, fanatieke gamer, verbreekt door het uitspelen van zijn favoriete videogame de ruimtewetten waardoor er drie superkrachtige baby's vanuit de ruimte in zijn achtertuin belanden. Reid wordt hierdoor gedwongen om fulltime babysitter te worden en hen te beschermen tegen Doctor Arcannis, die hun krachten wil stelen.


En verder onder meer...

Kinderfilm
De Octonauten en de Grotten van Sac Actun (2020)

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jwk

Avatar

Wat een topfilms...
Deze post is mede mogelijk gemaakt door Netflix...

David Mills

Avatar

Project Power vond ik zeer matig

Sharky13

Avatar

Project Power is echt heel slecht.

NieuwsFilm

meest populair