Algemeen

Blumhouse maakt acht(!) films voor Amazon Prime

Nog maar twee maanden wachten op de eerste vier!

door Wouter Drummen om 16:13 in Algemeen
Het productiehuis Blumhouse mag dan pas 20 jaar bestaan, het weet de laatste jaren meer en meer te overtuigen met horrorfilms zoals o.a. Split, Get Out, Halloween en The Invisible Man. Niet zo heel gek dus dat streaminggigant Amazon Prime de handen in elkaar slaat met deze studio voor een mega-deal.

Blumhouse zal een reeks van maar liefst acht horrorfilms, ingeblikt door beloftevolle regisseurs, aan Amazon leveren. De eerste vier zullen al in oktober te zien zijn, terwijl de overige vier ergens volgend jaar zullen verschijnen.

Wat te verwachten?
Elke film draait rond de positieve en negatieve aspecten van familie en liefde. De aftrap wordt gegeven op 6 oktober, wanneer The Lie en Black Box op de streamingdienst te zien zullen zijn.

In The Lie proberen de ouders van een tienermeisje te verdoezelen dat hun dochter haar beste vriendin heeft vermoord. De cast bestaat uit onder meer Mireille Enos, Peter Sarsgaard en Joey King.

Black Box gaat over een man die zijn vrouw en zijn geheugen verliest in een auto-ongeluk en een experimentele therapie ondergaat, waardoor hij aan zijn eigen identiteit begint te twijfelen.

Drukke maand
Een week later, op 13 oktober, volgen Evil Eye en Nocturne. Evil Eye draait rond een moeder die ervan overtuigd is dat het nieuwe vriendje van haar dochter een duistere link heeft met haar eigen verleden.

In Nocturne begint een schuchtere muziekstudente in een keer, uit het niets, veel beter te presteren dan haar succesvolle, extroverte tweelingzus nadat ze een mysterieus notitieboekje van een onlangs overleden klasgenoot gevonden heeft.

De eerste poster van de eerste vier films is ook vrijgeven en hieronder te zien:
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Niet verkeerd, zal het eens in de gaten houden!

NieuwsFilm

meest populair