Algemeen

Nieuwe 'Rocky'-film komt eraan volgens Sylvester Stallone!

Rocky Balboa zal volgens Stallone ditmaal een dakloze bokser onder zijn hoede nemen.

door Zilko Tarici om 11:25 in Algemeen
Rocky Balboa geldt een van de meest iconische filmpersonages ooit. Hij verscheen inmiddels in zes films over hemzelf, maar ook twee over Adonis Creed. Met Creed II leek het ook echt gedaan te zijn met het personage, maar Sylvester Stallone lijkt toch nog geen afscheid te willen nemen van zijn bekendste rol.

Tijdens een interview met Variety werd Stallone namelijk gevraagd of hij verwacht dat we Rocky ooit nog terug zullen zien. Verrassend genoeg liet hij blijken dat de plannen voor een nieuwe Rocky-film al klaarliggen en de betrokken studio de film maar al te graag wil maken. Stallone zei er het volgende over:

"Er is een zeer grote kans dat Rocky terugkeert. We zullen dan zien hoe hij een jongeman ontmoet die vast is komen te zitten in Amerika wanneer hij zijn zus bezoekt. Dat leidt ertoe dat ze samen richting Mexico afreizen. De thema's zijn zeer actueeel. Het gaat eigenlijk over wat je zou doen als je een dakloos persoon met potentie zou ontmoeten op straat. Neem je diegene mee naar huis, of laat je hem stikken? De studio staat te popelen om de film te maken.".

Wanneer we een zevende Rocky-film kunnen verwachten, is nog onduidelijk. Als we Stallone moeten geloven, hoeven we echter niet lang meer te wachten op meer nieuws.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Een soort Rambo maar dan goed

kokosnoot

Avatar

Als dat niet zo was zou ik aannemen dat hij is overleden!

TwinsA

Avatar

De laatste Rambo was ook in Mexico....

NieuwsFilm

meest populair