Algemeen

Idris Elba scoort hoofdrol in spionage-thriller van Apple

De geliefde acteur zal de film tevens produceren.

door Zilko Tarici om 12:21 in Algemeen
Apple blijft met geld smijten om bij te benen met concurrenten Netflix en Amazon. Ditmaal hebben ze namelijk de rechten verworven van een vooralsnog titelloze spionage-thriller met Idris Elba en Afrikaanse setting. Naast het spelen van de hoofdrol, zal Elba de film samen met Simon Kinberg en Audrey Chon produceren. Het script komt uit de pen van Travon Fee.

Elba heeft onlangs nog de opnames afgerond van Concrete Cowboy, een dramafilm over een tiener die de wereld van 'urban paardrijden' ontdekt wanneer hij met tegenzinintrekt bij zijn vader in Philadelphia. De acteur maakt tevens zijn opwachting in James Gunns The Suicide Squad, waarover op 22 augustus meer zal worden onthuld!

Een bezige bij
Maar dat is nog niet alles! Momenteel wordt ook de post-productie afgerond van The Harder They Fall, een western-drama waarin Elba te zien is naast Laz Alonso, Jonathan Majors, Ntare Guma Mbaho Mwine, RJ Cyler, Mustafa Shakir, and Mark Rhino Smith. In die film speelt Elba een man die wraak wil nemen op de kerel die zijn ouders heeft omgelegd. Een hoop Elba om naar uit te kijken dus!

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair