Algemeen

In Amerika voor 15 cent naar de bioscoop!

Heropening AMC op 20 augustus.

door Bram de Groot om 10:00 in Algemeen
In heel wat delen van de wereld zijn de bioscoopzalen alweer eventjes open. Zo kunnen we in Nederland al ruim twee maanden weer films bewonderen op het witte doek. In de States gaan de bioscopen van AMC vanaf 20 augustus weer open.

De bioscoopketen kan de deuren weer opgooien in een aantal Staten waar dat mag. Zo kunnen filmliefhebbers aldaar toch nog genieten van grote nieuwe releases zoals The New Mutants en Tenet. AMC geeft op de eerste dag de kaartjes bijna gratis weg.


"We zijn blij om onze deuren weer te openen voor Amerikaanse bioscoopbezoekers die op zoek zijn naar een kans om uit hun huizen en appartementen te komen en te ontsnappen in de magie van de films.

Als onze gasten terugkeren op onze eerste dag van hervatting op 20 augustus, nodigen we ze uit om samen met ons de terugkeer naar de films te vieren. En om 100 jaar AMC te vieren kosten de films slechts 15 cent per stuk, zoals de prijs was in 1920.

Groeiend aantal bioscopen
Op 20 augustus gaan er 100 AMC bioscopen open en binnen twee weken moet twee derde van alle 600 AMC-bioscopen weer in bedrijf zijn, zij het met de nodige veiligheidsmaatregelen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair