De 5 topfilms die snel op Disney+ staan!

De 5 topfilms die snel op Disney+ staan!

Deze films vind je binnenkort op Disney+.

COnderstaande vijf grote nieuwe films vind je binnenkort op Disney+. De eerste staat zelfs al online en de andere volgen deze of volgende maand!

Magic Camp (14 augustus)


Een bankier keert terug naar het magische kamp waar hij als kind ooit al kwam, en is van plan daar de prijs te winnen die hem ontging toen hij jonger was.



The One and Only Ivan (21 augustus)

Ivan is een 27-jarige, vriendelijke zilverrug gorilla die achter een glazen wand in het winkelcentrum woont. Hij is eraan gewend geraakt dat mensen hem continue gadeslaan. Hoe zijn leven voorheen was, in de jungle, weet hij niet meer. In plaats daarvan houdt hij zich bezig met het kijken van televisie, schilderen en zijn vrienden Stella (een olifant) en Bob (een zwerfhond). Wanneer Ruby bij hen komt wonen - een baby olifantje dat onlangs haar moeder is kwijtgeraakt in het wild - begint Ivan zijn woning en zijn kunst met andere ogen te zien. Ruby bevrijden wordt al snel zijn nieuwe doel in het leven.



Phineas and Ferb the Movie: Candace Against the Universe (28 augustus)

Phineas en Ferb gaan een race aan om hun zus te redden, die is ontvoerd door buitenaardse wezens en die leeft in een bro-vrije utopie op een verre planeet.



Mulan (4 september)

Mulan is een jonge vrouw die in China woont samen met haar machtige vader. Mulan wil niets liever dan hem in het leger vervangen daar hij fysiek niet sterk genoeg is om te strijden. Om een plekje in dit leger te veroveren doet ze zich voor als een man.



Secret Society of Second-Born Royals (25 september)

Deze familiefilm volgt de jonge Sam, gespeeld door Peyton Elizabeth Lee. Ze blijkt een opstandige prinses die op de tweede plaats in lijn staat voor de troon van het koninkrijk Illyria. De desinteresse van Sam is groot, maar ze komt in haar element als ze te horen krijgt dat ze superkrachten heeft en onderdeel is van een geheim genootschap.



NieuwsFilm

meest populair