'Controversiële DC-acteurs mogen gewoon blijven'

Ezra Miller en Amber Heard houden hun rollen voorlopig gewoon.

Twee controversiële castleden van het DCEU lijken gewoon terug te keren voor meer films. Het gaat om acteur Ezra Miller en actrice Amber Heard. Zij kwamen de laatste tijd in opspraak, maar blijven gewoon aan hun projecten verbonden.

Miller was enkele maanden geleden te zien in een video waarin hij een fan leek te verstikken en Heard bevindt zich in een steeds naarder wordende scheidingsstrijd tegen haar ex-man Johnny Depp. Petities waarin fans hen ontslagen willen zien kregen duizenden handtekeningen. Maar de twee lijken toch aan te blijven.

Voorlopig een rol
Mikey Sutton stelt op basis van bronnen die hij binnen Warner Bros. heeft, dat het tweetal gewoon aan kan blijven. Tegelijk zou het er wel om hangen; zo zou Warner Bros. op het punt staan om Miller toch de laan uit te sturen en te zoeken naar een nieuwe acteur voor The Flash.

Ook is de publieke opinie tegen Heard gekanteld en staan fans aan de kant van Depp. De kans lijkt dus aanwezig dat zij ook op termijn zou moeten vertrekken. Maar voorlopig blijven ze allebei aan.

NieuwsFilm

meest populair