Bizar idee voor een 'Deadpool 2' spin-off

Bizar idee voor een 'Deadpool 2' spin-off

Lewis Tan laat zijn fantasie gaan.

In 2018 verscheen Deadpool 2 en dit grootsere vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2016 introduceerde heel wat nieuwe personages. Eén van die personages is Shatterstar van acteur Lewis Tan. Hij was onderdeel van het X-Force team.

Nu komt die acteur met een bizar idee voor een spin-off rond zijn personage. Tegenover Comic Book Movie zei de acteur het volgende:


"Toen ik tekende, was het voor mij redelijk onbekend wat er ging gebeuren. Toen ik er eenmaal achter kwam was ik nog steeds enthousiast. Werken met Ryan en Dave was zo'n geweldige ervaring en ik ben dol op zowel Deadpool als Shatterstar. Ik werd verliefd op het spelen van hem en zou ik graag een spin-off maken waarin we Mojoworld kunnen verkennen op een 'Mad Max meets Gladiator'-manier. Dat zou een droom zijn."

Marvels Mojoworld
Mojoworld is een wereld in de comics van Marvel en de bizarre thuisplaneet van de superschurk Mojo. Of dit idee ooit werkelijkheid gaat worden, valt te betwijfelen. Het zou in ieder geval wel een heel opvallende film in het genre worden.



NieuwsFilm

meest populair