'Wonder Woman 1984' volgt voorbeeld 'Tenet'

'Wonder Woman 1984' volgt voorbeeld 'Tenet'

Nieuwe verschuivingen Wonder Woman 2 een feit.

Het lijkt er verdacht veel op dat ook Wonder Woman 1984 niet op hetzelfde moment een wereldwijde release krijgt, maar dezelfde aanpak volgt als Tenet. De film lijkt te verschijnen daar waar de bioscopen open zijn. Dit blijkt uit nieuwe lokale verschuiving.

De tweede solofilm rond de DC-heldin van actrice Gal Gadot is namelijk twee weken opgeschoven in Brazilië en dat is voor de vele DC-fans aldaar waarschijnlijk een domper, aangezien de trailer nog debuteerde tijdens 2019 Brazil Comic Con (CCXP). De film komt daar nu 15 oktober uit.

Meer uitstel voor Wonder Woman 1984?
Nu er in grote markten wordt geschoven met de verschijningsdatum is de kans groot dat de DC-film een vergelijkbare aanpak krijgt als Tenet. Deze blockbuster verschijnt eind augustus in vele Europese landen en in de States slechts in een beperkt aantallen staten en steden vanaf begin september.

Waarschijnlijk zal de release van WW1984 in landen als India en Rusland ook worden uitgesteld, aangezien ook deze landen nog diep in de coronacrisis zitten. Uiteraard is te hopen dat het stijgend aantal besmetting in meerdere Europese landen een halt toe wordt geroepen. Gebeurt dit niet, dan kunnen er uiteraard ook gevolgen zijn voor de Nederlandse release op 1 oktober.

NieuwsFilm

meest populair