Will Smith en Kevin Hart in remake van 'Planes, Trains & Automobiles'

Will Smith en Kevin Hart in remake van 'Planes, Trains & Automobiles'

Het origineel geldt als een klassieker in zijn genre...

We zagen hem al tegenover Ice Cube en kennen hem de laatste jaren vooral als het 'maatje' van Dwayne Johnson. De kleine Kevin Hart weet zijn filmprojecten altijd goed uit te kiezen. En binnenkort lijkt hij te worden gekoppeld aan weer een nieuwe grote ster.

JOBLO meldt dat Paramount Pictures de komiek heeft gecast om te schitteren naast niemand minder dan Will Smith in een remake van de roadtrip-comedy Planes, Trains And Automobiles uit 1987.

"Those aren't pillows"!
In het origineel van John Hughes speelden Steve Martin en John Candy twee tegenstrijdige reisgenoten die voor niets en niemand stoppen om thuis te komen voordat het Thanksgiving-diner wordt geserveerd.

Tijdens hun reis komt het paar een berg aan wegversperringen tegen, van gestolen taxi's tot kapotte treinen tot onsympathieke autoverhuurders en meer. Tevens bevat Hughes' klassieker volgens velen één van de leukste plot-onthullingen uit de filmgeschiedenis.

Verwacht wordt dat Smith de rol van Martin overneemt, terwijl Hart het karakter van Candy gaat vertolken. Verdere details zijn (nog) onbekend.



NieuwsFilm

meest populair