Nieuwe TV-trailer 'Mulan' toont een feniks!

Nieuwe TV-trailer 'Mulan' toont een feniks!

Is dit dan de vervanger van het draakje Mushu?

Disney heeft een nieuwe promo online gezet voor Mulan. En in die promo zit iets heel interessants dat erop wijst dat er toch nog een mythisch wezen in de live-action remake zit.

Mulan oogstte nogal wat kritiek toen bleek dat het draakje Mushu er niet in zou zitten. Maar nu blijkt uit de nieuwe promo dat er wel een feniks in de film zit. Die dient dan misschien als vervanging van het draakje dat in de animatiefilm de stem van Eddie Murphy had.


Bekijk de afbeelding

Live-action remake
Deze live-action remake vertelt hetzelfde verhaal als de animatiefilm. De Chinese keizer besluit dat elke familie een man moet leveren om in het leger te dienen en het land moet beschermen tegen een invasie uit het noorden. Hua Mulan, de oudste dochter van een bekend krijger, neemt de plaats van haar zieke vader in. En al snel blijkt ze een uiterst vaardig krijgster.

In de trailer hieronder zien we dat Liu Yifeis heldhafige krijgster het onder meer opneemt tegen Gong Lis schurkachtige Xianniang, en zien we dat Commander Tung (Donnie Yen) zijn leger op het slagveld leidt. En dan is er nog de feniks aan het eind. Vanaf 4 september kan je de film op Disney+ kopen voor 29,99.



NieuwsFilm

meest populair