De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De Top 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de meest populaire films in Nederland.

Netflix geeft sinds kort iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de tien films die het vandaag erg goed doen op de streamingdienst.

#1 Project Power (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Henry Joost en Ariel Schulman | Cast: Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, e.a.
De straten van New Orleans raken overspoeld met een mysterieuze nieuwe pil die gebruikers tijdelijk onbekende superkrachten geeft. Art, een ex-soldaat, besluit de criminele bende achter deze superdrugs op te gaan rollen en werkt daarvoor samen met tienerdealer Robin en politieagent Frank.

#2 Time Trap (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Dennis en Ben Foster | Cast: Andrew Wilson, Cassidy Gifford, Brianne Howey, e.a.
Taylor en Jackie gaan samen met een aantal andere studenten op zoek naar hun vermiste archeologieprofessor Hopper. Ze komen uit in een enorm grottencomplex waar de tijd anders verstrijkt dan aan de oppervlakte. Ook worden ze geconfronteerd met agressieve holbewoners, futuristische astronauten en een fontein met bijzondere krachten.

#3 The Courier (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zackary Adler | Cast: Olga Kurylenko, Gary Oldman, Amit Shah, e.a.
Een raadselachtige motorkoerier ontdekt op een dag een bom in een pakketje dat ze moet bezorgen. Doordat ze weigert dat te doen, voorkomt ze een moordaanslag op een kroongetuige tegen een gewetenloze maffiabaas. Het resultaat is echter dat ze hordes met corrupte agenten en huurmoordenaars achter zich aan krijgt.



#4 Groeten van Gerri (2020)
#5 Work It (2020)
#6 Une fille facile (2019)
#7 American Sniper (2014)
#8 Fearless (2020)
#9 The Kissing Booth 2 (2020)
#10 365 dni (2020)


NieuwsFilm

meest populair