Algemeen

Orlando Bloom over de nieuwe 'Lord of the Rings'-serie: "Wordt geen remake van de films"

De acteur speelde een prominente rol in alle Middle-Earth-films van Peter Jackson.

door Wouter Drummen om 15:54 in Algemeen
Orlando Bloom is natuurlijk voornamelijk bekend van zijn rol als Legolas, in de The Lord of the Rings-trilogie en The Hobbit-films. Amazon komt nu ook met een Lord of the Rings-serie, waar Bloom zich in een recent interview over uitlaat.

Bloom, die ook al met Amazon heeft gewerkt aan de serie Carnival's Row, heeft een van de producenten van de Lord of the Rings-serie gesproken en deelt die informatie nu met ons: ''Ik had wel meerdere vragen voor hem. Maar op een gegeven moment zei ik, ik weet genoeg, ik hoef niet meer te weten''.

Geen remake
''Het wordt in ieder geval geen remake'' gaat de 43-jarige acteur verder. ''Het is niet gebaseerd op The Fellowship of iets in die stijl. Ik denk dat het interessant wordt, om deze wereld te ontdekken vanuit een ander perspectief''.

De peperdure serie (die een budget schijnt te hebben van zo'n 500 miljoen dollar) gaat dus een eigen kant op en een verhaal laten zien wat we nog niet kennen: ''Ik weet nog dat ik tijdens de opnames tegen Peter Jackson zei: ''Kun jij je voorstellen, dat dit misschien ooit misschien nog eens opnieuw gemaakt zal worden?'' Nu, 20 jaar later, wordt er dan wel gesproken over een Lord of the Rings-serie, maar het is geen remake''.

Goed nieuws
''The Lord of the Rings is namelijk een titel voor de wereld. Ik denk dat het de goede keuze is geweest om voor iets anders te gaan. Als het om een remake zou gaan, zou ik meteen denken dat we terugkeren naar Hobbiton. Maar het is ander en nieuw verhaal en ik denk dat dit alleen maar goed is''.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ik ben wel benieuwd maar aan de andere kant, de hobbit was ook verkloot omdat ze 2 boeken verder gingen.

Robbepost

Avatar

Wat is Hobbiton?
Ben wel benieuwd naar de serie, gaat dacht ik om de 1e era. Nog voor de veldslag aan het begin van fellowship.

Appie Asbak

Avatar

Hobbiton is een bijnaam voor een locatie in Nieuw Zeeland. Op deze plek zijn de opnames van de Gouw gefilmd. Het dorp waar de meeste Hobbits leven. Ook in het echt nu nog steeds een magische plek.

marcjeb

Avatar

Wouw Onder welke steen heeft die Orlando gezeten.. 'LORD OF THE RINGS'-SERIE: "WORDT GEEN REMAKE VAN DE FILMS" Al een aantal jaar bekend maar geeft niet hoor.

NieuwsFilm

meest populair