Disney+ krijgt speciale sectie met content voor volwassenen

Disney+ krijgt speciale sectie met content voor volwassenen

Die wordt afgeschermd met een wachtwoord of pincode.

Het verhaal gaat dat Disney+, dat tot nu toe zelfs naakt uit films verwijderde, toch een sectie toevoegt waar je R-Rated content kan vinden. Het zou namelijk de bedoeling zijn om bepaalde content van filmstudio's Fox en Touchstone toe te voegen.

Die studio's hebben franchises in handen die bepaald niet passen bij het familievriendelijke imago van Disney+. Dat betekent dat er een losse plek voor gebouwd wordt en daar zal die op toegevoegd worden. Volgens lekker Grace Randolph zal er waarschijnlijk een wachtwoord of pincode ingevoerd moeten worden om toegang te krijgen tot de R-Rated content.

Content voor volwassenen
Het bericht van Randolph wordt bevestigd door media-analist Bill Hunt, die stelt dat er inderdaad een speciale sectie komt met content voor volwassenen. Dat moet bijna wel, want anders heeft Disney geen goede plek voor onder meer Alien en andere films en franchises van Fox en Touchstone.

Disney+ kan ondertussen goed boeren en heeft al 60,5 miljoen betalende abonnees. Disney zal dus steeds meer focus leggen op de streamingdienst, om meer mensen te trekken.





NieuwsFilm

meest populair