Dwayne Johnson onthult 'Black Adam'-kostuum!

Dwayne Johnson onthult 'Black Adam'-kostuum!

Vanavond veel meer tijdens DC FanDome.

Verleden jaar verscheen van Warner Bros., New Line Cinema en DC Films de superheldenfilm Shazam! en in 2022 moet daarop het vervolg verschijnen. Tussendoor krijgen we Black Adam te zien over een personage dat vroeg of laat tegenover Shazam! komt te staan.

Vanavond gaat de film van regisseur Jaume Collet-Serra flink wat aandacht krijgen tijdens het online fan-evenement DC FanDome. Waarschijnlijk krijgen we meer van onderstaande teaser te zien en worden ongetwijfeld meer leden van de cast onthuld bekendgemaakt.

Kostuum Black Adam
Hieronder zie je nieuwe beelden voor de superheldenfilm waarin Dwayne Johnson invulling geeft aan Teth-Adam a.k.a. Black Adam. Hij laat concept-art zien voor het kostuum en er is een langere teaser die ons een visueel ontwerp toont voor de superschurk. "De hiërarchie van de macht in het DC UNIVERSUM staat op het punt te veranderen," schrijft The Rock erbij.


Andere rollen zijn waarschijnlijk voor Alexander Skarsgard (The Legend of Tarzan, Big Little Lies) als Carter Hall / Hawkman en Noah Centineo (To All The Boys I've Loved Before) als Atom Smasher. Eind 2021 moet Black Adam in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair