'Captain Marvel 2' komt filmen in Europa

'Captain Marvel 2' komt filmen in Europa

Waarschijnlijk in Engeland, misschien in Nederland?

Captain Marvel 2 gaat een (groot) gedeelte van de film opnemen in Europa. Dat meldt Murphy's Multiverse. Waar in Europa precies, dat is nog niet bekend.

Verenigd Koninkrijk
Marvel Studios gaat volgens Murphy de samenwerking aan met een Britse productiemaatschappij, wat normaliter betekent dat de film in het Verenigd Koninkrijk of omliggende landen zal worden opgenomen. Hoogstwaarschijnlijk wordt dat gewoon Pinewood Studios, maar ook andere delen van West-Europa, waaronder Nederland, zijn nog niet uitgesloten.

Secret Invasion
De film zal worden geregisseerd door Nia DaCosta (Candyman), terwijl het script geschreven zal worden door Megan McDonnell (WandaVision). Het verhaal zou geïnspireerd zijn op de populaire Secret Invasion-strips. Hierover zal ook een serie verschijnen op Disney+, die als proloog voor Captain Marvel 2 gaan dienen.

Voor sommige fanatieke FT-lezers moet het ontmoeten van hoofdrolspeler Brie Larson een droom zijn, die nu uit zou kunnen komen. Laten we dus hopen dat het Marvel-circus hier in de buurt neer zal strijken.



Captain Marvel 2 is op 8 juli 2022 te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair