3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Bedrijfsdief Dom Cobb wordt door een Japanse zakenman benaderd om de droomwereld van een machtige concurrent te infiltreren en daar een idee in te planten. Cobb twijfelt in eerste instantie, maar neemt de riskante opdracht toch aan, omdat deze hem een kans biedt om zijn oude leven terug te krijgen. Hij stuit bij het uitvoering ervan echter al snel op de grenzen van zijn kunnen.

The Da Vinci Code (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ron Howard | Cast: Tom Hanks, Audrey Tautou, Jean Reno, e.a.
Professor Robert Langdon wordt in Parijs beschuldigd van de moord op Jacques Saunière, de conservator van het Louvre. Saunière heeft echter een opvallende bloedschets van Leonardo Da Vinci achtergelaten en Langdon probeert samen met de kleindochter van Saunière de aanwijzing die hij hiermee probeerde te geven te achterhalen. Uiteindelijk komen ze op het spoor van een oeroud religieus geheim.

The Judge (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Dobkin | Cast: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Vera Farmiga, e.a.
De succesvolle advocaat Hank Palmer krijgt te maken met de meest bijzondere zaak van zijn leven: hij moet zijn vervreemde vader Joseph verdedigen die wordt verdacht van moord. Daarvoor moet Palmer terugkeren naar zijn geboortedorp. Tijdens zijn onderzoek stuit hij op de nodige familiegeheimen.

NieuwsFilm

meest populair