'The Flash': Eerste blik op Flash-pak gemaakt door Bruce Wayne!

'The Flash': Eerste blik op Flash-pak gemaakt door Bruce Wayne!

In 2022 moet dan eindelijk The Flash in de bioscoop verschijnen.

De solofilm The Flash moest eigenlijk al in 2018 verschijnen als zesde film in DC Extended Universe. Het filmuniversum werd echter flink onder handen genomen na enkele teleurstellende resultaten. Nu moet de film in 2022 verschijnen.

Tijdens DC FanDome is er meer duidelijk geworden over de film die geregisseerd gaat worden door Andy Muschietti, bekend van de twee IT-films. De titelrol zal opnieuw gespeeld worden door Ezra Miller die al in onder meer Justice League gestalte gaf aan Barry Allen.

Flash-pak van Bruce Wayne!
De solofilm volgt het bekende Flashpoint-verhaal en dat betekent bijvoorbeeld dat films als Batman (1989) en Joker (2019) verbonden kunnen worden met het DC Extended Universe. De Flash krijgt in de film die in 2022 verschijnt een nieuw pak, gemaakt door Bruce Wayne! Check hieronder twee eerste concept art!

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Multiverse in The Flash
Deze week werd officieel duidelijk dat Michael Keaton en Ben Affleck te zien zullen zijn als Bruce Wayne / Batman. De film trekt namelijk het DC Multiverse definitief naar het witte doek. Op dit moment staat The Flash gepland voor 3 juni 2022!


Volg de LIVE BLOG van DC FanDome!



NieuwsFilm

meest populair