BOOM! Brute poster 'The Suicide Squad' vol actie!

BOOM! Brute poster 'The Suicide Squad' vol actie!

James Gunn komt waarschijnlijk met een wel heel gave invulling!

In de zomer van 2021 - als de bioscopen hopelijk weer normaal open zijn - dan moet The Suicide Squad van regisseur James Gunn (Guardians of the Galaxy) verschijnen. Het belooft een veel grootsere film te worden dan de film uit 2016.

Dit lijkt ook onderstaand eerste affiche voor de film te onthullen. De poster barst namelijk van de personages en de wapens. Net als die wapens zijn de personages behoorlijk gevarieerd. Overigens zien we ook gewoon personages terug uit Suicide Squad uit 2016, dus de film is wel een soort van vervolg.

Bekijk de afbeelding
BOOM. Gave poster!
Als extraatje na de uitgebreide panel krijgen we van Gunn dus bovenstaand affiche! De cast bestaat uit onder meer Margot Robbie als Harley Quinn, Viola Davis als Amanda Waller, Jai Courtney als Captain Boomerang, Joel Kinnaman als Rick Flag, David Dastmalchian als Abner Krill / Polka-Dot Man, Steve Agee als stem King Shark, Daniela Melchior als Ratcatcher, Idris Elba als Bloodsport, John Cena als Peacemaker, Michael Rooker als Savant, Storm Reid als Tyla, dochter Bloodsport, Flula Borg als Javelin, Nathan Fillion als T.D.K., Peter Capaldi als The Thinker, Pete Davidson als Blackguard, Sean Gunn als Weasel, Alice Braga als Sol Soria, Mayling Ng als Mongal, Jennifer Holland als Emilia Harcourt, Juan Diego Botto als General Luna / Presidente, Joaquín Cosío als Major General Suarez, Taika Waititi als [onbekend], Tinashe Kajese als [onbekend] en Julio Ruiz als [onbekend].



Volg de LIVE BLOG van DC FanDome!



NieuwsFilm

meest populair