Zeer duistere eerste trailer 'The Batman'!

Zeer duistere eerste trailer 'The Batman'!

Robert Pattinson wordt Bruce Wayne en de nieuwe Dark Knight.

In oktober 2021 verschijnt The Batman waarin Robert Pattinson zal debuteren als Bruce Wayne en de nieuwe Dark Knight. Hieronder kun je een blik werpen op de eerste teaser trailer!

De film van Matt Reeves gaat - op basis van de beelden - erg duister worden en ook zeker 'The World's Greatest Detective' laten zien. Hij is zo'n 1,5 jaar bezig en niet geliefd bij de inwoners van Gotham. De film behandelt het zogenaamde 'Year Two'. De 'Year One'-setting zal uitgewerkt worden in een tv-serie op HBO Max.

Naast Bruce Wayne / Batman krijgen we in The Batman ook Selina Kyle / Catwoman (Zoë Kravitz), Edward Nashton / The Riddler (Paul Dano), Oswald Cobblepot / Penguin (Colin Farrell), Alfred Pennyworth (Andy Serkis), Commissioner James Gordon (Jeffrey Wright), Carmine Falcone (John Turturro) en Gotham District Attorney Gil Colson (Peter Sarsgaard).

De eerste trailer voor The Batman
De onderstaande trailer - met muziek van Nirvana (Something In The Way) - is gemaakt met beelden van een film die slechts voor zo'n 25 tot 30 procent is opgenomen. De sfeer is duidelijk erg grauw en de Wayne / Batman van Pattinson is duidelijk nog zoekende. Check de beelden hieronder!



NieuwsFilm

meest populair