Posters voor de 'The New Mutants'-teamleden

Posters voor de 'The New Mutants'-teamleden

Volgende week draait de X-Men film in de bioscoop.

Ondertussen kun je de namen van de "nieuwe mutanten" misschien al uit je hoofd, want de Marvel-film The New Mutants moest al jaren geleden op het witte doek vertoond worden. Maar het wachten voor de fans is nu echt voorbij. Vanaf volgende week draait de film in de bioscoop.

Die vijf belangrijkste personages in de film zijn de New Mutants die maar net weten over welke krachten ze beschikken. Ze hebben ze alleen nog niet helemaal onder controle. De jongelingen worden in de film van Josh Boone vastgehouden in een faciliteit waar soort van experimenten uitgevoerd worden op mutanten.

Maar waarom? Je ziet het antwoord hierop vanaf 2 september in de Nederlandse bioscoopzalen. In de States verschijnt de film een weekje eerder in de bioscopen die daar al zijn geopend.


Vijf posters voor de vijf mutanten
Hieronder zie je posters voor Anya Taylor-Joy (Illyana Rasputin / Magik), Maisie Williams (Rahne Sinclair / Wolfsbane), Henry Zaga (Roberto / Sunspot), Blu Hunt (Danielle Moonstar / Mirage) en Charlie Heaton (Sam Guthrie / Cannonball). Het ontwerp maakt een beetje duidelijk wat hun krachten zijn in The New Mutants. Ga jij voor deze Marvel-film naar de bioscoop?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair