Wat is VIP-toegang op Disney+?

Wat is VIP-toegang op Disney+?

Via deze betaaldienst op Disney+ zie je extra exclusieve films en series.

Gisteren werd duidelijk dat de blockbuster Mulan ook in Nederland op Disney+ verschijnt. Dit betekent dus dat de film van Niki Caro (The Zookeeper's Wife) niet in de bioscoop verschijnt.

De sprookjesfilm wordt in de States aangeboden via Premier Acces op Disney+. In Nederland heet die dienst VIP-toegang. Wat houdt dit exact in? Op de pagina van Disney+'s Help Center valt de volgende tekst te lezen:


Vanaf 4 september kun je met VIP-toegang Mulan bekijken voordat deze film beschikbaar komt voor alle Disney+-abonnees. Disney+ biedt VIP-toegang tot Mulan voor 21.99 euro op disneyplus.com en geselecteerde platforms, waaronder Apple en Google. Als je eenmaal VIP-toegang tot Mulan hebt, kun je deze zo vaak kijken als je wilt op elk platform waarop Disney+ beschikbaar is. Je houdt toegang tot Mulan zolang je een actief abonnement op Disney+ hebt.

Het belangrijkste wat hieruit gehaald kan worden is dat je dus Disney+ abonnee moet zijn en dat je na betaling van bijna 22 euro de film kunt bekijken zolang je Disney+ abonnee bent. Op den duur verschijnt Mulan dus ook voor alle Disney+ abonnees, zonder bijbetaling. Wanneer is nog niet bekend.

Méér films en series?
Vooralsnog heeft Disney+ de VIP-toeging alleen ingericht voor de sprookjesfilm Mulan, maar het is niet ondenkbaar dat de dienst in de toekomst vaker wordt ingezet om bioscoopfilms exclusief of eerder op Disney+ aan te kunnen bieden, tegen een wisselende betaling.



NieuwsFilm

meest populair