Onherkenbare Colin Farrell als The Penguin in 'The Batman'

Onherkenbare Colin Farrell als The Penguin in 'The Batman'

Ook The Court of Owls in de nieuwe Batman-film?

Voor wie de eerste beelden voor The Batman nog niet heeft gezien, hebben we één tip: kijken! De teaser trailer laat slechts beelden zien uit een film die nog maar voor zo'n 25 tot 30 procent is opgenomen, maar deze zijn wel veelbelovend.

De oplettende kijker viel mogelijk al op dat ook Oswald Chesterfield Cobblepot te zien is. Dit is het alter ego van The Penguin en deze schurk wordt gespeeld door Golden Globe-winnaar Colin Farrell, bekend uit titels als Daredevil (2003) en Artemis Fowl (2020). En hij is nagenoeg onherkenbaar in de rol. Check onderstaand beeld uit de trailer maar!

Bekijk de afbeelding
Colin Farrell is onherkenbaar
Dat dit Farrell is, is nu bevestigd door makeup designer Mike Marino, in de reacties op een Instagram-berichtje.


The Court of Owls?
Overigens denken fans een easter egg (de gouden uil op de "Who"-brief aan Batman) te hebben ontdekt in de trailer. Deze zou verwijzen naar de Court of Owls, een soort van Illuminati in Gotham bestaande uit de elite die de stad corrupt en misdadig houden voor hun eigen gewin.

The Batman van regisseur Matt Reeves en met Robert Pattinson als de nieuwe Caped Crusader moet in oktober 2021 in de wereldwijde bioscopenzalen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair