Algemeen

Taron Egerton ziet rol Wolverine wel zitten en vindt de geruchten vleiend

Maar of hij het wordt?

door Jim Pedd om 09:35 in Algemeen
Acteur Taron Egerton voelt zich gevleid bij het feit dat Marvel-fans willen dat hij de rol van Wolverine zou overnemen in het MCU. Natuurlijk is het allerminst zeker dat hij dat ook echt zal doen, maar Marvel schijnt wel te zoeken naar een manier om Wolverine te introduceren straks.

Egerton is wat een vocale groep Marvel-fans betreft de topfavoriet voor de rol van Wolverine. "Dat iemand dat vindt, vind ik natuurlijk enorm vleiend," begon Egerton. "Ik hou van Marvel, maar het is gewoon iets dat door fans bedacht is. Er is echt geen enkele reden voor deze geruchten."

Wolverine
Lange tijd speelde acteur Hugh Jackman de rol van Wolverine. Hij is een van de redenen waarom de X-Men-films het zo goed deden. Maar met Logan nam hij afscheid van de rol: het werd tijd voor iets anders en Jackman vond de zware training om in vorm te blijven voor de rol op een gegeven moment te zwaar worden.

Toch zal het zwaar zijn om Jackman op te volgen: hij is zo nauw verweven met de rol dat dit een zware lijkt. Uiteindelijk zal iemand dat vermoedelijk wel doen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Hij heeft de juiste lengte. Jackman was geweldig maar comicsgetrouw te groot. Ik miste ook zijn kostuum, al zou dat mss wel wat campy zijn.

Sunspot

Avatar

Weet niet

NieuwsFilm

meest populair