Bijzonder lange video 'Tenet' laat productieproces van Christopher Nolan zien

Bijzonder lange video 'Tenet' laat productieproces van Christopher Nolan zien

Hoyte van Hoytema in bijzondere bijrol

De eerste bioscoopbezoekers zijn er woensdag al geweest: de nieuwe Christopher Nolan-film Tenet. Twijfel je nu nog of je naar de film gaat kijken? Na deze video zeker niet meer!



De bijzondere, 10 minuten durende featurette laat het bijzondere werk van Christopher Nolan zien. De geheel spoilervrije behind-the-scenes video laat het werken op verschillende locaties zien.

Nederlands succes
Een bijzondere (bij)rol is in deze video weggelegd voor de Nederlandse cinematograaf Hoyte van Hoytema. We zien hem in zijn intieme samenwerking met Nolan en de acteurs, waaronder hoofdrolspeler John David Washington.

Invension
In Tenet heeft een medewerker (Washington) van de organisatie die bekend staat als Tenet de taak om Wereldoorlog III te voorkomen. En dit doet hij via tijdverdraaiende concepten als 'inversion' en 'immersion'. FilmTotaal heeft de film al mogen bewonderen. Lees hier wat onze recensent van de film vindt.

Tenet is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Ben jij al geweest? Of heb jij de bioscoopstoel al gereserveerd? Laat het weten!

NieuwsFilm

meest populair