Algemeen

Johnny Depp zou 'Pirates of the Caribbean 6' willen doen voor $50 miljoen

Voor een smak geld keert hij mogelijk terug in Pirates 6.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een miljoen dollar is een hoop geld. Maar 50 miljoen dollar is nog veel meer geld en dat zou het bedrag zijn dat Johnny Depp zou willen ontvangen voor een terugkeer in Pirates of the Caribbean 6. Een korreltje zout is bij deze waarschijnlijk nodig.

Volgens The Globe zou Depp op dit moment razendsnel door zijn geld geraken door zijn juridische situatie, het slepende conflict met zijn ex en actrice Amber Heard. Depp zou aan Disney een salarisstrookje van maar liefst 50 miljoen dollar hebben gevraagd zodat hij de rekeningen kan blijven betalen.

Maar wil Disney hem terug?
Het is niet onbekend dat Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales uit 2017 een hel van een productie onderging, vooral door buitensporig gedrag van Depp die al jaren kampt met drank- en drugsproblemen.

Op dit moment lijkt Disney de prio te leggen bij een reboot waarin niemand minder dan Margot Robbie de hoofdrol moet spelen. Deze film zou niets te maken hebben met de eerdere films.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dawgruule

Avatar

Als ze hem 50 miljoen betalen en hij keert terug, dan zullen ze waarschijnlijk veel meer winst maken dan met alleen Margot Robbie.

baron nostalgia

Avatar

Ik wil hem terug hij moet terug ik wat 100 procent zeker dat er aandie reboot met Margot Robbie geen ruk aan zal zijn want 1 het een onnodige reboot en 2 niemand zit te wachten op een feministische pirates of the caribbean

adofmirosch

Avatar

Helemaal eens met de twee heren boven mij.

Master Of Films

Avatar

Doomcock heeft het gerucht verspreid dat Disney de kassa uiteindelijk veel belangrijker vindt dan 'Woke". Laten we het hopen dat het waar is. Want een feministische POTC reboot met Margot Robbie zou alleen maar geld kosten en niks opleveren voor Disney.

Sunspot

Avatar

Maak nog 1 met Depp, afsluiter.

Daarna mag Robbie doorgaan als ze zo nodig willen.

Jaws

Avatar

Geen Depp meer please

AlanSmithee

Avatar

Ah, precies de prijs van een jaarvoorraad wijn voor Depp dus

Fan-fan

Avatar

Ik doe het voor 49 miljoen

chefry1983

Avatar

Of maak een film met Depp en Robbie

BillySavastano

Avatar

^ hahaha. Ik ben verder wel nieuwsgierig eigenlijk waarom de film in Europa 'Salazars revenge' heet? Ik vind Dead men tell no tales een dikkere naam. Just curious.

sparrow05

Avatar

Disney heeft met de de laatste pirates film bijna 800 miljoen verdiend. Dus het was geen flop ze hebben waarschijnlijk 500 miljoen pure winst gemaakt dus ze hebben geld genoeg.

Lewis

Avatar

Ik ben Depp moe. Al die typetjes. Ga terug naar Donnie Brasco, Blow, Fear and Loathing, Public Enemies (al
Viel me die tegen) eigenlijk maakt ie best veel matige films als je al zijn films bekijkt.

Artificialis

Avatar

Als het mij ligt krijgen we er nog vijf Pirates of the Caribbean films bij met Johnny Depp in de hoofdrol. Tien films lijkt mij een mooi getal om de franchise mee af te ronden.

Bigds9fan

Avatar

Laat maar. Die films zijn al tijden niet meer leuk.

reporterdavid91

Avatar

Ja, dit zou beter zijn dan een vrouwelijke piraat.

Mallory

Avatar

Johnny Depp is Pirates of the Caribbean. Zonder hem zijn de films waardeloos.Zijn personage Jack Sparrow bracht alles wat die films nodig hadden.Het zou zeker niet verkeerd zijn als hij terug zou komen.

Mothercopper

Avatar

Ik denk dat met Margot Robbie Disney de eerste dag van release al 50 mil moet bijleggen

Lol3524261

Avatar

Ik bedoel mijn mentaliteit is, de laatste grote potc film met jonny depp terug zou ik graag in de bioscoop zien. Maar een reboot met margot robbie zou ik gewoon over een maandje online kijken op piraten websites

Janoniempje

Avatar

Laat hem terugkomen! 50 miljoen is wel een beetje veel.

NieuwsFilm

meest populair