Trailer 'Dune': details en verschijningsdatum

Trailer 'Dune': details en verschijningsdatum

Op 9 september verschijnt de trailer voor Dune online.

Er werd verondersteld dat deze maand al de trailer voor de scifi-film Dune zou verschijnen, maar dit gaat niet gebeuren. De online verschijningsdatum is nu wel bekend én er is een beschrijving van de beelden opgedoken.

Volgens Inside the Film Room verschijnt de trailer van 1 minuut en 37 seconden vooraf aan Tenet in de (Amerikaanse) bioscopen. Pas op 9 september zullen de beelden vervolgens online gezet worden door Warner Bros. Hieronder een beschrijving wat je in de beelden ziet, volgens Inside the Film Room.

Start met Gom Jabbar-scène
De trailer begint met de Gom Jabbar-scène uit het boek, waarin Paul Atreides (Timothee Chalamet) wordt voorgesteld aan de Bene Gesserit Reverend Mother Gaius Helen Mohiam (Charlotte Rampling) en wordt gedwongen ondraaglijke pijn te verduren om zijn menselijkheid, bewustzijn en dierlijke instincten te testen.

Vanaf dat moment zien we een overweldigend shot van Arrakis en snelle shots van de rest van de hoofdpersonages - inclusief een plagerige glimp van de afschuwelijke baron Vladimir Harkonnen (Stellan Skarsgård).

Denis Villeneuve's ⊃∪∩⪽ staat gepland voor december 2020.

NieuwsFilm

meest populair