Opvallend gerucht: Slechterik Reverse-Flash speelt géén (grote) rol in 'The Flash' met Ezra Miller

Opvallend gerucht: Slechterik Reverse-Flash speelt géén (grote) rol in 'The Flash' met Ezra Miller

Dit terwijl de schurk een grote rol speelt in de verhaallijn uit de comics waar deze film gebaseerd op zal worden.

DC's The Flash belooft een behoorlijke ambitieuze film te worden. Niet alleen keren zowel Ben Affleck als Michael Keaton terug als Batman, maar er staat ook veel op het spel voor de jonge, snelle held. Is er eigenlijk nog wel genoeg ruimte voor een slechterik?

Bekijk de afbeelding
Recentelijk dook het gerucht op dat Ezra Millers Barry Allen alias The Flash het waarschijnlijk niet op zal nemen tegen bekende schurken uit de stripboeken als Zoom, Gorilla Grodd, Captain Boomerang en Mirror Master. The Flash moet vooral een persoonlijk verhaal worden; waarin Allen eigenlijk zelf de nodige problemen creëert door terug in te tijd te reizen om het leven van zijn moeder te redden.

Stripboekverfilming met nodige creatieve vrijheid
Dit verhaal zal losjes gebaseerd worden op de Flashpoint-verhaallijn uit de comics. Een nieuw gerucht, dat in de wereld is geslingerd door Heroic Hollywood, suggereert echter dat er sowieso een belangrijk element zal ontbreken: de Reverse-Flash zal volgens de site niet de hoofdschurk in de film zijn, terwijl hij in de stripboeken juist verantwoordelijk is voor de dood van Allens moeder.

Mogelijk schurkenloos avontuur
Heroic Hollywood vertelt verder niet of de Reverse-Flash überhaupt in de film te zien zal zijn of welke andere slechteriken hun opwachting zullen maken. Zou The Flash dan inderdaad helemaal geen tegenstanders bevatten? Het zou zomaar kunnen: de film zit immers als behoorlijk vol en Warner Bros. zou met deze keuze zeker punten scoren voor creativiteit.

NieuwsFilm

meest populair