3 gave films over tijdreizen die nu gewoon op Netflix staan!

3 gave films over tijdreizen die nu gewoon op Netflix staan!

Leuke en gave films met een tijdreis-element.

Hou jij wel een beetje van films met een tijdslus of tijdreizen? Je vindt ze zeker ook op Netflix. Hieronder drie van die films. Welke heb jij gezien en zou je zo weer kunnen kijken?

The Age of Adaline (2015)

Regie: Lee Toland Krieger | Hoofdrollen: Harrison Ford, Blake Lively, Michiel Huisman, Ellen Burstyn

Deze film laat zien hoe de tijd verstrijkt bij iemand die niet ouder wordt en daardoor een reis door de tijd maakt. Het is de prachtige Blake Lively die haar leeftijd vasthoudt en zoekt naar een manier om weer ouder te kunnen worden. Vooral een romantische film om bij weg te zwijmelen.



Edge of Tomorrow (2014)

Regie: Doug Liman | Hoofdrollen: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, Brendan Gleeson

Deze scifi-actiefilm introduceert het concept van de herhaling van tijd zoals met name bekend uit The Gourndhog Day. De film met vooral Tom Cruise en Emily Blunt is geliefd bij de fans en er zou nog altijd gedacht worden aan een tweede deel. Kijk jij uit naar een vervolg?



Interstellar (2014)

Regie: Christopher Nolan | Hoofdrollen: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Wes Bentley

Deze is net als Tenet geregisseerd door Christopher Nolan en in deze scifi-film wordt er na een lange 'tijdreis' een lusje gemaakt naar het verleden. Interstellar heeft enorm veel fans, maar werd in het begin toch iets minder enthousiast ontvangen door de critici. Wat zeg jij van deze scifi-film die gewoon op Netflix staat?



NieuwsFilm

meest populair