'Coming to America 2' wordt zo grappig dat je in je broek piest van het lachen

'Coming to America 2' wordt zo grappig dat je in je broek piest van het lachen

Wesley Snipes raadt comedy-fans aan om een luier aan te trekken als ze de film gaan kijken.

Coming to America uit 1988 geldt als misschien wel de grappigste film met Eddie Murphy, dus de verwachtingen rondom sequel Coming to America 2 zijn dan ook hooggespannen. Volgens Wesley Snipes, die een van de belangrijkste bijrollen speelt in de film, wordt de film meer dan hilarisch.

Snipes speelt in de film de rol van schurk generaal Izzi, de leider van een buurland van Zamunda en grote broer van het personage Imani Izzi (Vanessa Bell Calloway) uit de eerste film. Over deze rol zei Snipes het volgende:

"Ik ben degene die ervoor zorgt dat de regio onder controle blijft. Mijn naam is generaal Izzi en ik maak het je zo makkelijk of moeilijk als je zelf wilt!"

Snipes gaf tevens aan dat hij auditie had gedaan voor de rol van Darryl Jenks in de eerste film, een rol die uiteindelijk naar Eriq La Salle ging:

"Ik geloof dat ik, Eriq La Salle en Mario Van Peebles de belangrijkste kandidaten voor de rol waren. Maar ik greep ernaast. Ik weet nog dat ik jankend voor de spiegel stond na die auditie en dacht dat het gedaan was met mijn loopbaan als acteur."

Gelukkig had Murphy nu een geschikte rol voor Snipes in de sequel, waarvan Snipes aangeeft dat hij nog grappiger wordt dan het eerste deel:

"Ik raad je aan om een luier te dragen! Je zult iets moeten doen om ervoor te zorgen dat je jezelf niet onder piest. Ik beloof het je."

Coming to America 2 staat vooralsnog gepland voor een release op 18 december 2020.

NieuwsFilm

meest populair