Bloed, geweld, sex, gruwel en gore in trailer 'The Babysitter 2: Killer Queen'

De Psycho Breakfast Club is terug!

Eerder zagen we al de foto's en nu zijn de eerste beelden online verschenen van de komische horror The Babysitter 2: Killer Queen, het vervolg op de verrassende hit The Babysitter uit 2017.

De sekteleden Bella Thorne, Robbie Amell, Andrew Bachelor en Hana Mae Lee zijn allen weer van de partij, evenals Judah Lewis als Cole, Emily Alyn Lind als Melanie en Leslie Bibb met Ken Marino als de beide ouders.

Grote afwezige lijkt de voormalige babysitter Bee van Samara Weaving. Alhoewel... Wie rijst daar aan het eind van de trailer uit het water?


"We ARE dead, duh"!
Het vervolg speelt zich twee jaar af na het origineel waarin onze jonge held Cole een satanische cultus versloeg onder leiding van zijn oppas Bee. Hij probeert zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op school. Maar wanneer diens oude vijanden tijdens vakantiekamp onverwachts opduiken, moet Cole hun kwade krachten weer te slim af zijn.

Opnieuw geregisseerd door McG (Charlie's Angels/Terminator: Salvation) is The Babysitter 2: Killer Queen vanaf 10 september te zien op Netflix.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair