'The New Mutants' heeft after-credits scènes en deze gaan over...

'The New Mutants' heeft after-credits scènes en deze gaan over...

De laatste X-Men film draait al in de States.

De after credits-scène in met name de films van Marvel Studios zijn bijzonder geliefd. Ondanks dat het Marvel Cinematic Universe zeker niet als eerste dit fenomeen introduceerde, kopiëren veel filmreeksen het ingrediënt. Ook The New Mutants heeft er één.

Let op: nu volgt een lichte spoiler over die after credits-scène

Wat zien we in de after credits-scène?
In de States draait de film van regisseur Josh Boone vanaf vandaag in de bioscopen die open zijn. En het mag duidelijk zijn dat 20th Century Studios niet hint naar een toekomstige film. The New Mutants is en blijft de laatste film in het X-Men filmuniversum dat zo succesvol startte in 2000.

Maar wat zie je dan wel? Na de aftiteling zie je een eerbetoon aan de strips van Demon Bear-kunstenaar Bill Sienkiewicz. Regisseur Boone over de beelden, tegenover Comicbook.com:


"Ik kan je geen post credit-scène geven omdat ik deze moest schrappen, want dan zou het betekenen dat er nog een film komt. Ik heb iets beters gedaan. We hadden Bill Sienkiewicz die van iedereen illustraties maakte, voor tijdens de aftiteling. Dus als Anya Taylor-Joy verschijnt maakte Bill iets heel nieuws achter haar. Je zult dus een aantal van zijn kunstwerken zien verschijnen tijdens de eindtitels."



NieuwsFilm

meest populair