'Dune' onthult eerste blik op de gevaarlijke zandwormen en meer!

'Dune' onthult eerste blik op de gevaarlijke zandwormen en meer!

We krijgen een hele rits beelden te zien.

Het leek erop dat de gigantische zandwormen van Arrakis voorlopig geheim zouden blijven. Maar vandaag is er een cover rond Dune en os er een reeks beelden vrijgegeven door Empire Magazine. En daarop zien we nu al een eerste blik op de zandwormen.

Denis Villeneuve mag ons Dune brengen, waarbij hij zijn worsteling met de monsters van Frank Herbert al bekendmaakte. De iconische zandwormen leven in de duinen van de planeet Arrakis, waar het overgrote deel van de actie zich afspeelt.

Eerste beelden
Vandaag zijn er via Empire Magazine voor het eerst beelden vrijgegeven. De eerste daarvan is een cover, waar je de zandwormen op kan zien. In het boek van Herbert zijn zij het grootste gevaar in de afgelegen gebieden van Arrakis en verstoren ze de mijnwerkers die spice moeten oogsten.

Bekijk de afbeelding
De tweede cover laat ons de familie Atreides zien. Zo zien we dus Timothée Chamalet die de hoofdrol van Paul Atreides speelt. Daarnaast wordt hij geflankeerd door Oscar Isaac als zijn vader Duke Leto, Rebecca Fergusson als zijn concubine van de Bene Gesserit, Lady Jessica. En we zien Josh Brolin als Gurney Halleck.

Bekijk de afbeelding
De derde cover toont verder de Fremen. Javier Bardem is hun leider, Stilgar, Zendaya diens rechterhand Chani. We zien ook Sharon Duncan-Brewster als haar moeder Liet-Kynes. En dan is er nog Jason Momoa als Duncan Idaho, die wellicht geen Fremen is maar wel op de cover staat, omdat hij bij hen woont.

Bekijk de afbeelding
Dune volgt de familie Atreides die verhuist naar de afgelegen planeet Arrakis. Daar moeten ze de productie van de meest zeldzame en meest gewilde grondstof van het universum leiden, spice. Verraad zorgt er echter voor dat de jongste zoon van de Atreides-familie, Paul, zijn lot moet accepteren als de profeet van de Fremen, de oorspronkelijke bewoners van Arrakis.

De release van de eerste trailer staat gepland voor 9 september. De film moet vanaf 17 december in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair