3 compleet bizarre personages uit 'The Suicide Squad'

3 compleet bizarre personages uit 'The Suicide Squad'

Een stapje verder dan Guardians of the Galaxy?

Even geleden verscheen er een toch best coole video met beelden vanaf de set van de grote DC Extended Universe-film The Suicide Squad van regisseur James Gunn, bekend van de Guardians of the Galaxy-films. In die beelden zaten toch een paar zeer opvallende personages. Hieronder de drie meest opvallende!


Bekijk de afbeelding
King Shark - Steve Agee

In de eerste Suicide Squad zagen we al Killer Croc, maar deze King Shark ziet er veel meer uit als het dier waarop hij gebaseerd is. Het mo-cap CGI-personage komt via Steve Agee, met misschien wel de stem van Taika Waititi. Hij is de zoon van de Shark God en heeft een hele reeks superkrachten, variërend van snelheid en uithoudingsvermogen tot regeneratieve gezondheid.


Bekijk de afbeelding
Weasel - Sean Gunn

In de films van Marvel was Sean Gunn te zien als het personage Kraglin en zorgde hij voor de mo-cap en set-aanwezigheid van Rocket Raccoon. In The Suicide Squad wordt Gunn het vreemde personage Weasel (een mensmarter) die waarschijnlijk de nodige onderonsjes heeft met een ander personage: The Thinker van Peter Capaldi.


Bekijk de afbeelding
Polka-Dot Man - David Dastmalchian

Acteur David Dastmalchian zagen we al in The Dark Knight en Ant-Man and the Wasp en nu heeft hij een grote rol als de opvallende Polka-Dot Man. Hoe het personage wordt vertaald naar het witte doek is nog niet bekend, maar in de comics heeft hij een pak aan met gekleurde 'polka-dots' die hij op verschillende manier kan inzetten, van dodelijke wapens tot vluchtauto's.



NieuwsFilm

meest populair