Video

Gelekte trailer 'Dune' nu online

De eerste beelden zijn nu te zien.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Over een paar dagen verschijnt de eerste trailer voor de film ⊃∪∩⪽ online. Op dit moment draait deze exclusief voorafgaand aan bepaalde vertoningen van de blockbuster Tenet in de bioscoop. Nu is deze online gelekt.

In Warner Bros.' Dune is Paul Atreides (Timothee Chalamet) de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekend staat als Dune. Check hieronder in de bootleg-versie van de teaser trailer hoe die planeet eruit ziet, inclusief menig hoofdrolspeler.

Note. Uiteraard hoef je onderstaande versie niet per se te kijken. De officiële high def-versie verschijnt naar verwachting op 9 september online!


Denis Villeneuve's ⊃∪∩⪽ staat gepland voor december 2020 en hopelijk gooit de huidige coronacrisis geen roet in het eten. Hieronder ook nog twee nieuwe foto's uit de scifi film, via Empire Magazine!22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Ik wacht wel even tot 9 september.

Master Of Films

Avatar

9 September om uur of 5 in den middag aldus IGN twitter account.

Zeer benieuwd naar de grootste flop van dit jaar.

Decepticon

Avatar

Nou, ik heb hem wel gekeken en ik wordt er echt niet warm van.
Met deze trailer trek je echt geen publiek volgens mij, behalve misschien de mensen die weten wat Dune is.
Maar de gemiddelde filmkijker zal dit een nietszeggende trailer vinden, die niet zal weten wat dit over gaat.

Gigan72

Avatar

@Decepticon

Dune is ook niet echt voor het doorsnee publiek
Ik kijk er echt naar uit masr ik denk ook dat het een financiële flop gaat worden zou wel erg jammer zijn.

milo007

Avatar

Die foto's zien er naar mijn mening niet zo aantrekkelijk uit. Het probleem met dit soort grootse epossen is dat de regisseur de film een zekere gravitas/schwung moet bezorgen. Eerlijk gezegd zie ik dat Villeneuve niet zo gauw doen. Zen films zijn wel allemaal zeer goed, maar blinken niet uit door hun goede tempo. En een goed evenwichtig tempo is nu net wat dit soort films goed maakt.

Rutherford

Avatar

De trailer is niet zo speciaal. Afwachten wat een goede versie doet maar ach, kijken doe ik sowieso. En een topfilm wordt het ze-ker. Hopelijk ook qua opbrengst, al is het maar zodat Villeneuve de films kan blijven maken die hij wil.

leidenaar

Avatar

Logisch dat het flopt. Lastig om een grote menigte aan te spreken. Als ik kijk naar mijn omgeving zijn de meeste vrouwen al niet te porren voor SF. En vrienden zijn het wel maar die willen wel naar de bios voor actie. In mijn omgeving vallen dan de meeste al af. Wel echt iets voor liefhebbers dit.

Mav Damian

Avatar

leidenaar "Als ik kijk naar mijn omgeving zijn de meeste vrouwen al niet te porren voor SF. En vrienden zijn het wel maar die willen wel naar de bios voor actie. In mijn omgeving vallen dan de meeste al af. Wel echt iets voor liefhebbers dit."
Lol! Dus degene die naar hier het meeste uitkijken zijn dus de echte filmliefhebbers? Iedereen heeft zijn eigen inzicht op films.
Ik ben nooit een grote fan geweest bij bv Star Wars of voor een deel van de jaren 80 en 90 klassiekers. Ik ben meer voor de moderne arthouse en indie films. Maakt me dat dan geen filmliefhebber?

Swat heel benieuwd naar de trailer op 9 september en ook zeer enthousiast voor de film.

leidenaar

Avatar

Mav, nee je begrijpt mij verkeerd. Ik zeg niet dat als je hier geen zin in hebt je geen filmliefhebber bent. Ik zeg dat mensen die geen filmliefhebber zijn hier sowieso al niet warm van worden. Onder de filmliefhebbers hebben we ook verschillende smaken.

Een voorbeeld is Tarantino. De gemiddelde filmkijker loopt er niet warm voor. Trailers spreken zelden aan. Filmliefhebbers hebben het over het algemeen niet eens een trailer nodig om een film van hem te willen zien. Betekent niet dat er geen filmliefhebbers zijn die zijn films niks vinden.

eltorro

Avatar

@Master Of Films: Lijkt me een beetje vroeg om daar een conclussie over te trekken.

SuperRolo2011

Avatar

Het wordt een flop gebaseerd op het feit dat de cast van de film bestaat uit derderangs acteurs en de regisseur alleen films die een 5 of lager scoorde?

En inderdaad, doorgaans zijn het echte filmliefhebbers die naar een film als deze uitkijken.

Niks tegen mensen die alleen maar zoals hier beschreven wordt naar een standaard actie film gaan maar dat zijn mensen die het leuk vinden om films te kijken, mensen die die echt liefhebber zijn kunnen verder kijken "de oppervlakte"

Ik kom zo vaak uit een film die vol actie zit en men uit hun dak gaat, maar als er maar een scene in een lege kamer is en alleen maar dialoog of nog eens niet tussen enkele karakters dan zuchten ze al.

eltorro

Avatar

Ahh :P

@SuperRolo2011: Je haalt feit en mening door elkaar en vergeet wat punten en komma's.

Mothercopper

Avatar

Flop? Waarom? De film uit de jaren 80 vind ik nog steeds geweldig en de boeken zijn fantastisch.

MARQ242

Avatar

@mothercopper De David Lynch film is toendertijd ook geflopt. Al kijk ik erg uit naar de film ben ik wel van mening dat de boeken meer tot hun recht zouden komen in de vorm van een serie. Dit had de nieuwe Game of Thrones kunnen worden. Het verhaal is te complex om in een film te zetten en dan 1,2,3 jaar wachten voor deel 2

Master Of Films

Avatar

MARQ242 "Al kijk ik erg uit naar de film ben ik wel van mening dat de boeken meer tot hun recht zouden komen in de vorm van een serie."
Een staat nog een nieuwe ⊃∪∩⪽ TV serie voor HBO Max in de planning.

The Dune: The Sisterhood: Pilot episode will be directed by the award winning sci-fi genius Denis Villeneuve who is also directing and producing the new and highly anticipated Dune (2020) movie. He will also be the executive producer of the entire series.

Eddie Singer

Avatar

Poeh...mid jaren 80 ergens ooit de originele film op video gezien. Kan me er weinig van herinneren. De aparte sfeer was wel opvallend. Als tiener vond ik het grappig dat Sting meedeed, toen zéér populair. Tig jaar later kom ik er achter dat Patrick Stewart, Virginia Madsen, 'Dale Cooper' en Max von Sydow ook meededen. Ben best wel benieuwd eigenlijk naar de nieuwe versie.

FataMorgana

Avatar

Media niet beschikbaar als gevolg van een melding door de eigenaar van de auteursrechten.

Lewis

Avatar

@superollo Regisseur die films maakt die een 5 of lager scoren? Je weet wel wie de regisseur is????? die zit meer tegen een 8 aan gemiddeld dan een 5 hoor. Dat het niet je smaak is oké... maar volgens mij zijn (nagenoeg) al zijn films Goed beoordeeld, en terecht!

Bintzak

Avatar

De bioscoop zal sowieso niet vollopen vanwege Corona.

Vincent56

Avatar

"Zeer benieuwd naar de grootste flop van dit jaar."
Master of Stupid Comments..

NieuwsFilm

meest populair