Tom Cruise gaat wel heel ver om 'Mission: Impossible 7' te beschermen

Tom Cruise gaat wel heel ver om 'Mission: Impossible 7' te beschermen

Mission: Impossible 7 moet er gewoon komen.

Mission: Impossible 7 gaat weer verder met de opnames. Acteur Tom Cruise wil er, zo horen we via The Sun, alles aan doen om te voorkomen dat de opnames weer stil komen te liggen.

Daarom geeft de Hollywood-ster maar liefst 700.000 dollar uit om een Hurtigruten-cruiseschip te huren dat door de productie gebruikt mag worden. Nu zijn de opnames in Londen bezig en straks verhuist de cast en de crew naar Noorwegen. Als het zover is, ligt er daar een cruiseschip klaar. Cruise wil daarmee de productie veilig houden en zorgen voor een bubbel, waardoor iedereen in de productie enkel met elkaar contact heeft. Zo is het risico op nieuwe zieken kleiner.

Veel geld
Het kost veel geld om zo'n schip te huren, maar voor Hollywood-ster Tom Cruise is het natuurlijk maar een schijntje. Bovendien zou nog meer vertraging als gevolg van een coronageval leiden tot meer vertraging en dat kost extra geld. Meer vertraging is niet goed, want dat betekent dat de film de release in november volgend jaar mogelijk niet haalt.

Daar het ook de bedoeling is om de achtste film in de franchise direct na dit zevende deel op te nemen, rust de release van twee films op de schouders van cast en crew. Dat Tom Cruise bereid is om een compleet cruiseschip te huren is mooi, en nodig voor hem als producent en hoofdrolspeler.

NieuwsFilm

meest populair