Bekijk de trailer voor het gewelddadige 'Possessor' van Brandon Cronenberg

Bekijk de trailer voor het gewelddadige 'Possessor' van Brandon Cronenberg

De regisseur lijkt zijn achternaam eer aan te doen.

Heeft Brandon Cronenberg het talent van zijn vader geërfd? Dat kunnen we binnenkort zien in Possessor. Hier is inmiddels een trailer van uitgebracht, die je hieronder kunt vinden.

Vader David Cronenberg maakte in het begin van zijn carrière enkele legendarische 'body horror' films. De bekendste daarvan is waarschijnlijk The Fly, een remake van de gelijknamige film uit 1958. Brandon lijkt voor eenzelfde richting te kiezen.

Attentie
De film beleefde zijn première op het Sundance Film Festival. Hier waren alleen bezoekers boven de 18 jaar welkom, vanwege expliciete seksscènes en geweld. Uiteraard leverde dat een hoop attentie op voor de film.



En hier nog eens de teaser.



Perfecte moord
Het verhaal van Possessor draait om Tasya Vos. Zij is huurmoordenaar voor een geheime organisatie, die het lichaam van andere mensen kan overnemen. Op die manier kan ze de perfecte moord plegen zonder ooit verdacht te worden.

Maar dan gaat er iets mis. Het brein van haar nieuwste gastheer is sterker dan verwacht. Tasya komt vast te zitten in zijn lichaam en hij blijkt gewelddadiger dan zij ooit geweest is.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Andrea Riseborough en Christopher Abbott. De belangrijkste bijrollen worden vertolkt door Jennifer Jason Leigh en Sean Bean.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair