Adam Driver pakt rol in nieuwe sciencefictionthriller '65' van Sam Raimi

Adam Driver pakt rol in nieuwe sciencefictionthriller '65' van Sam Raimi

Waar Daisy Ridley het zwaar lijkt te hebben, heeft hij voorlopig qua werk niks te klagen...

Sinds Adam Driver zijn rol als Ben Solo/Kylo Ren heeft afgerond, blijft hij een veelgevraagde naam in Hollywood. Zo heeft nu Sam Raimi hem weten te strikken voor diens nieuwe sciencefictionthriller 65.

Schrijvers Scott Beck en Bryan Woods zijn vastgelegd om zowel te regisseren als het script te pennen. In 2018 waren zij nog verantwoordelijk voor de veelgeprezen en verfrissende horror A Quiet Place.

Beck en Woods zullen het project ook produceren via hun nieuw opgerichte Beck/Woods-studio met ondersteuning van Raimi zijn bedrijf Raimi Productions. Plotdetails worden op dit moment strak achter slot en grendel bewaard. Een eventuele startdatum is eveneens onbekend, omdat Driver een scala aan projecten in zijn agenda heeft.

Druk druk druk
Op dit moment filmt de acteur The Last Duel van Ridley Scott die sinds de Covid-19 vertraging langzaam weer is begonnen. Daarna voegt hij zich misschien bij GUCCI, eveneens van Scott, waarin hij speelt met Lady Gaga.

Kortom, Driver heeft het beter voor elkaar dan Star Wars-collega Daisy Ridley die onlangs nog klaagde dat ze maar moeilijk aan de bak komt.

NieuwsFilm

meest populair