Celebrity

Amber Heard eist krankzinnig veel geld van Johnny Depp na scheiding

Het moddergooien gaat door. Amber Heard wil 100 miljoen dollar van Johnny Depp

door FilmTotaal om 12:23 in Celebrity
Een paar dagen terug verscheen er nog een artikel op FilmTotaal waarin stond dat Johnny Depp en Amber Heard zullen terugkeren voor Fantastic Beasts 3 en Aquaman 2. Depp zou naar verluidt hebben gevraagd om een uitstel van de rechtszaak waar de oud-geliefden al een tijd lang in verwikkeld zijn, zodat hij zonder problemen bij de opnames van de film betrokken kan zijn, maar Heard klaagt Depp nu juist weer opnieuw aan.

De nu 34-jarige actrice wil maar liefst 100 miljoen dollar van haar ex krijgen, aangezien zij beweert dat Depp met valse leugens de schuld in haar schoenen probeert te schuiven. Heard zegt eveneens dat Depp websites had gecreëerd om haar zwart te maken en dat hij verantwoordelijk was voor meerdere petities met als doel dat de actrice ontslagen zou moeten worden voor Aquaman 2.

Heard's advocaat
Een van Heard's advocaten liet zich erover uit: ''Er is een overvloed aan valse informatie die de ronde doet over Amber Heard, met als doel haar carrière en zelfs haar leven te vernietigen. Dat terwijl zij juist het slachtoffer hier is van huiselijk geweld''.

Depp klaagde een tijdje geleden Heard aan voor 50 miljoen dollar, maar de actrice heeft in haar aanklacht dan ook gevraagd deze rechtszaak te laten vallen en te gaan voor de 100 miljoen dollar rechtszaak tegen The Pirates of the Caribbean-acteur.

NieuwsFilm

meest populair