Meer beelden 'Dune' teasen de grootschaligheid van de film

Meer beelden 'Dune' teasen de grootschaligheid van de film

Denis Villeneuve brengt ons straks een epische film.

De beelden van Dune blijven binnenstromen. Vandaag zien we bijvoorbeeld het gigantische leger van Harkonnen, evenals een beeld van Denis Villeneuve achter de schermen. Daarmee wordt snel duidelijk dat de boekverfilming behoorlijk grootschalig zal zijn.

Eerdere beelden die zijn vrijgegeven van Dune toonden ons vooral de individuele personages. Zo konden we de behoorlijk grote cast alvast leren kennen. Maar nu zien we voor het eerst ook echt hoe grootschalig de film wordt. Het leger van de Harkonnens is echt enorm, met name ook door de versterkingen van de keizer.

Meer beelden
Dat beeld van het leger van Harkonnen is niet het enige dat we nieuw hebben vandaag. Dune toonde namelijk ook alvast een beeld van hoofdrolspeler Timothée Chamalet, Sharon Duncan-Brewster en van Josh Brolin. Waarmee we dus weer het een en ander van Dune te zien hebben gekregen, in afwachting van de eerste trailer die bijna officieel vrijgegeven wordt.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Overigens vertelde regisseur Villeneuve ook wat over zijn bewondering voor de eerste verfilming van het boek van Frank Herbert. "Ik ben een groot fan van David Lynch. Hij is echt de meester. Toen ik zijn Dune zag, weet ik nog dat ik echt enthousiast was, maar toen ik hem zag... nou ja, er waren delen die ik geweldig vind en delen waar ik mij minder goed bij voelde. Dus ik weet nog dat ik half tevreden was. En dat is waarom ik dacht: 'Er is nog altijd plaats voor een film gebaseerd op dat boek'."

NieuwsFilm

meest populair