Algemeen

Marvel-film 'Eternals' moet 'Avengers: Endgame' in alle opzichten overtreffen

Eternals moet echt enorm worden.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Marvel-regisseur Chloe Zhao brengt ons volgend jaar Eternals. In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde ze samen met Marvel-baas Kevin Feige hoe moeilijk de film is om te maken. Vooral omdat de intentie duidelijk is: overtref Avengers: Endgame.

Marvel-baas Kevin Feige was uiteraard vol lof over Zhao. "Haar fascinerende pitch was eerlijk gezegd een van de redenen waarom we door zijn gegaan met de film." Volgens Zhao lag haar pitch ergens in haar wortels "met manga's. Ik bracht dat met mij mee naar Eternals en wilde er echt een soort huwelijk van Oost en West van maken."

Gigantische ambities
Een van de ambities van Zhao is duidelijk: "Hoeveel verder en groter kunnen we nog gaan na Avengers: Endgame? Omdat ik niet alleen een film maak als een regisseur, maar dat ook echt doe als een fan." Gelukkig kreeg Zhao daarvoor alles wat ze nodig heeft. Waaronder de eerste LHBTQ-relatie in een Marvel-film.

"Dat maakte altijd onderdeel uit van het verhaal en zit echt in het dna van de Eternals," aldus Feige. "Ik geloof dat het echt heel erg goed gedaan is en hoop dat we in onze toekomstige films dit soort inclusiviteit minder een onderwerp van gesprek kunnen maken, omdat het zo normaal is."

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Beetje rare ambitie toch groter dan Endgame.
Daar is meer dan 20 films naar toe gewerkt. Met populaire personages.
En daarbij is groter zelden beter. Vooral als het gehaast gebeurd.

kokosnoot

Avatar

Ambities zijn prima maar probeer eerst maar eens een goed verhaal neer te zetten. Voor het overtreffen van The avengers End game&infinity gauntlet maakt het ook nog uit dat je net zulke charismatische acteurs hebt. Neem bv Tony start (Robert), Steve Rogers, Black widow etc dat wordt nog helemaal niet zo makkelijk. Met alleen meer en groter kom je er niet.

Jeroenevertp

Avatar

Ik vind inderdaad niet dat je dat met 1 film kunt bereiken. Endgame is de culminatie van 20 films. Je kunt niet zomaar 1 film maken en dan gaan zeggen dat het grootser wordt !

De kijker kent The Eternals nog amper. Die moet je eerst introduceren en afwachten of men er warm voor loopt

Sunspot

Avatar

Het hoeft niet groter, dat kan na zoveel films.

Het moet vooral interessant zijn, de karakters etc.

Mothercopper

Avatar

Recentelijk onderzoek onder Marvel fans wees uit dat minder dan 15% van hen op de film Eternals zit te wachten. Da's ronduit schokkend.

Jkorpor030

Avatar

Groter dan Endgame. Laat me niet lachen. Wat een onzin.

Jkorpor030

Avatar

Mothercopper, ik vond Endgame de ... Endgame. Ik kijk eigenlijk naar geen enkele nieuwe film uit op doctor strange en Thor na. Maar ook niet hyper over die films eigenlijk. Het is klaar.

Andre63

Avatar

De verhalen van Marvel zijn erg eendimensionaal. Het gaat vooral om de special effects. Die dragen zo'n film. Het is leuk om naar de kijken, maar groots - grootser - grootst maakt het geen betere films. Ik heb verschillende Marvel films gezien, en ik denk dat ik geen volgende meer hoef te zien. Er zijn wel interessantere SF-films zoals Tenet.

Snaadz0r

Avatar

@Mothercopper Hoeveel procent van Marvelfans zat te wachten op Guardians of the Galaxy, toen die aangekondigd werd? Soms is het goed dat er iets uitkomt, waarvan je op voorhand niet kunt inschatten of je het wil zien of niet. Dan kun je tenminste nog verrast worden.

Filmhead

Avatar

Helemaal met jullie eens. Ik hoop op een rustige goeie introductie weer van elk karakter. Grootste uitdaging is dat bijna niemand de eternals kent. Hoop echt op Less is more hier

Psokko

Avatar

In alle opzichten? Endgame bevatte al alle good (hero's) and bad (darksiders) die er in het Marvel Universum bestaan. Maar okay met alle huidige verschillende controversen die over de wereld waaien atm lijk het me duidelijk vanuit welke hoek het vooral zich gaat ontwikkelen lijkt me!

Arnold_FF7

Avatar

Geef ze weinig kans dat een film met geen bekendheid het moet winnen van een film waar je al bijna 12 jaar na toe bouw

sparrow05

Avatar

Deze artikels zijn altijd MEGA OVERDREVEN. Snap niet wrm mensen ze blijven lezen. Tis ook rap verdiend want veel tekst staat er niet in.

Goku32

Avatar

Ze moeten echt met iets aparts komen. Want anders ga ze het niet redden tegen advengers

NieuwsFilm

meest populair