Marvel-film 'Eternals' moet 'Avengers: Endgame' in alle opzichten overtreffen

Marvel-film 'Eternals' moet 'Avengers: Endgame' in alle opzichten overtreffen

Eternals moet echt enorm worden.

Marvel-regisseur Chloe Zhao brengt ons volgend jaar Eternals. In een gesprek met The Hollywood Reporter vertelde ze samen met Marvel-baas Kevin Feige hoe moeilijk de film is om te maken. Vooral omdat de intentie duidelijk is: overtref Avengers: Endgame.

Marvel-baas Kevin Feige was uiteraard vol lof over Zhao. "Haar fascinerende pitch was eerlijk gezegd een van de redenen waarom we door zijn gegaan met de film." Volgens Zhao lag haar pitch ergens in haar wortels "met manga's. Ik bracht dat met mij mee naar Eternals en wilde er echt een soort huwelijk van Oost en West van maken."

Gigantische ambities
Een van de ambities van Zhao is duidelijk: "Hoeveel verder en groter kunnen we nog gaan na Avengers: Endgame? Omdat ik niet alleen een film maak als een regisseur, maar dat ook echt doe als een fan." Gelukkig kreeg Zhao daarvoor alles wat ze nodig heeft. Waaronder de eerste LHBTQ-relatie in een Marvel-film.

"Dat maakte altijd onderdeel uit van het verhaal en zit echt in het dna van de Eternals," aldus Feige. "Ik geloof dat het echt heel erg goed gedaan is en hoop dat we in onze toekomstige films dit soort inclusiviteit minder een onderwerp van gesprek kunnen maken, omdat het zo normaal is."

NieuwsFilm

meest populair