Is dit een Batman uit de grootse 'The Flash'-film?

Is dit een Batman uit de grootse 'The Flash'-film?

Flashpoint zou mogelijk een alternatieve oude Batman laten zien.

In 2014 werd de film The Flash al aangekondigd als onderdeel van het DC Extended Universe. De film met Ezra Miller (Justice League moest in 2018 verschijnen. Dit lukte dus niet.

Nu zijn er online mogelijk ontwerpen opgedoken voor een Batman die in die film moest opduiken. Concept-ontwerper Jerad S. Marantz plaatste een reeks ontwerpen voor een ouder uitziende Batman online. Veel details gaf hij echter niet. Indrukwekkend zijn de ontwerpen wel.

Thomas Wayne's Batman?
Toen The Flash nog met de titel Flashpoint in de maak was, werd verondersteld dat daarin ook Thomas Wayne's Batman te zien zou zijn. Acteur Jeffrey Dean Morgan zou de rol mogelijk spelen, aangezien hij in de reeks al te zien was als de vader van Bruce Wayne.

"Hier is een Batman-ontwerp dat ik heb gemaakt voor een geannuleerd project," schreef Marantz. "Het is altijd een ongelooflijke uitdaging om een Bat-pak te maken en het te laten werken voor een nieuw verhaal. Batman is mijn absoluut favoriete stripfiguur en ik zal het nooit zat worden om aan hem te werken."

Andy Muschietti, bekend van de twee IT-films, moet The Flash op 3 juni 2022 in de bioscoop laten verschijnen.

Here's a Batman design I did for a canceled project. It's always an incredible challenge to do a bat suit and make it...

Geplaatst door Jerad S Marantz op Dinsdag 1 september 2020


NieuwsFilm

meest populair