Netflix

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan!

Alle drie niet gezien? Bekijk ze deze week nog.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Hoe vaak heb jij dat moment dat je even niet meer weet welke film of serie je aan moet zetten op Netflix? Voor die momenten vind je op FilmTotaal regelmatig allerlei tips. Hieronder drie films die je al liefhebber eigenlijk wel gezien moet hebben... Toch?

True Grit (2010)

Regie: Ethan Coen, Joel Coen | Hoofdrollen: Matt Damon, Josh Brolin, Jeff Bridges, Domhnall Gleeson, Hailee Steinfeld, Barry Pepper

Dit is een geweldige remake van de gelijknamige klassieker uit 1969. We zien hoe een veertienjarig meisje de altijd dronken en verbeten U.S. Marshall Rooster Cogburn inhuurt om de moordenaar van haar vader te vinden. Onderweg krijgen ze gezelschap van een onervaren Texas Ranger.Changeling (2008)

Regie: Clint Eastwood | Hoofdrollen: Angelina Jolie, John Malkovich, Colm Feore, Michael Kelly, Gattlin Griffith

Deze misdaadthriller speelt zich af in Los Angeles in 1928. De hardwerkende Christine ontdekt dat haar zoontje Walter opeens uit het huis is verdwenen. Na een maandenlange zoektocht keert het zoontje terug, maar al snel heeft ze door dat het haar eigen kind niet is. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat Californië op z'n grondvesten deed daveren.The Green Mile (1999)

Regie: Frank Darabont | Hoofdrollen: Tom Hanks, Sam Rockwell, Michael Clarke Duncan, David Morse, Barry Pepper

Paul Edgecomb is gevangenisbewaarder, gespeeld door Tom Hanks. Hij is in de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen is John Coffey en hij wacht de elektrische stoel omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Hij blijkt over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Alle schapen vinden The Green Mile zooooo geweldig. Behalve deze zwarte schaap van de FT familie. Smiley face Wat een marteling is deze film zeg.

Van deze 3 is duidelijk True Grit de sterkste film, wat tevens een goeie remake is.

BillySavastano

Avatar

Lang geleden dat ik The Green Mile gezien heb, dat was ook een bajesfilm toch?

Ik heb wel een paar weken terug voor het eerst in mijn leven Shawshank Redemption gekeken en daar ben ik denk ik het zwarte schaap in, vond het geen verkeerde film voor toen die tijd, mooi in beeld gebracht ook maar waarom deze film bijna overal als beste film ooit uit de bus komt zal ik nooit begrijpen. Heb ook niet zo veel met bajesfilms dus daar kan het ook aan liggen.

True Grit tijdje terug op Netflix gezien, die vond ik wel vet alhoewel ik niet wist dat dit een remake was voor ik hem ging kijken.

SuPa

Avatar

Aanraders? Ik wil alleen kneitergoede films zien.

Master Of Films

Avatar

@Draven. Sentimentele manipulatie ala The Bold and the Beautiful (met het verschil dat Katherine Kelly Lang in de jaren 90 nog een lekkere stoot was). Kudos, als je het toch een partij kan janken als een klein meisje. Maar ik kan door onzin niet eens mijn ogen open houden. Technisch gezien is The Green Mile wel goed voor mijn nachtrust Smiley face

Draven

Avatar

^ Ik begrijp het. Smiley face

Lewis

Avatar

Ik vind Changeling echt super. Zo bizar.

Onomatope

Avatar

Waw Bram... een hele nieuwe inleiding ! Als het goed is mag het ook gezegd worden... meer van dit!????????

Gyros regime

Avatar

Green Mile wat mij betreft in de top 3 beste films ooit, maar wel vreemd dat deze film nu pas op Netflix staat.. ik loop daar eigenlijk 90% van de gevallen tegen aan dat precies die film die ik wil zien niet op Netflix staat..

horizon

Avatar

Green Mile > Shawshank


Sunspot

Avatar

Alleen Green Mile gezien, topfilm!

Aeon

Avatar

Ik kan by de Shawshank Redemption niet over de poster heen komen ,sorry.
Nogal gapend gat in het plot

Aeon

Avatar

Ik vraag me eigen af waarom dat Netflix zich niet meer richt op goede hedendaagse stukken.
Op dit moment is staged in de UK een hit. Daar al op Netflix Wij moeten hier nog wachten

NieuwsFilm

meest populair