3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan!

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan!

Alle drie niet gezien? Bekijk ze deze week nog.

Hoe vaak heb jij dat moment dat je even niet meer weet welke film of serie je aan moet zetten op Netflix? Voor die momenten vind je op FilmTotaal regelmatig allerlei tips. Hieronder drie films die je al liefhebber eigenlijk wel gezien moet hebben... Toch?

True Grit (2010)

Regie: Ethan Coen, Joel Coen | Hoofdrollen: Matt Damon, Josh Brolin, Jeff Bridges, Domhnall Gleeson, Hailee Steinfeld, Barry Pepper

Dit is een geweldige remake van de gelijknamige klassieker uit 1969. We zien hoe een veertienjarig meisje de altijd dronken en verbeten U.S. Marshall Rooster Cogburn inhuurt om de moordenaar van haar vader te vinden. Onderweg krijgen ze gezelschap van een onervaren Texas Ranger.



Changeling (2008)

Regie: Clint Eastwood | Hoofdrollen: Angelina Jolie, John Malkovich, Colm Feore, Michael Kelly, Gattlin Griffith

Deze misdaadthriller speelt zich af in Los Angeles in 1928. De hardwerkende Christine ontdekt dat haar zoontje Walter opeens uit het huis is verdwenen. Na een maandenlange zoektocht keert het zoontje terug, maar al snel heeft ze door dat het haar eigen kind niet is. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat Californië op z'n grondvesten deed daveren.



The Green Mile (1999)

Regie: Frank Darabont | Hoofdrollen: Tom Hanks, Sam Rockwell, Michael Clarke Duncan, David Morse, Barry Pepper

Paul Edgecomb is gevangenisbewaarder, gespeeld door Tom Hanks. Hij is in de beruchte death row van de Cold Mountain-gevangenis verantwoordelijk voor de bewaking van vier ter dood veroordeelden. Een van hen is John Coffey en hij wacht de elektrische stoel omdat hij twee kleine meisjes zou hebben vermoord. Hij blijkt over wonderlijke bovennatuurlijke krachten te beschikken.



NieuwsFilm

meest populair