Celebrity

Emotioneel herdenken Chadwick Boseman door 'Black Panther'-actrice Lupita Nyngo'o

Lupita Nyngo'o heeft duidelijk veel moeite met de dood van de 'Black Panther'-acteur.

door FilmTotaal om 08:55 in Celebrity
De filmwereld was in shock toen Chadwick Boseman plotsklaps overleed. Pas toen werd bekend gemaakt dat de acteur al jarenlang aan darmkanker leed, iets wat alleen zijn familie en allerbeste vrienden wisten. Collega Lupita Nyong'o, die Boseman vergezelde in Black Panther, laat zich nu uitgebreid over de dood van haar goede vriend uit.

Zo schreef de met een Oscar bekroonde actrice een lang bericht op haar Instagram-pagina: ''Ik voel me echt verloren, maar ik wil een man eren die nog zo veel had om voor te leven. Ik vind het lastig om eraan te denken en het te hebben over mijn vriend, Chadwick Boseman, in de verleden tijd. Ik heb het nog geen plaats kunnen geven''.

Nog lang niet verwerkt
Nyong'o zegt dat ze er elke morgen mee wakker wordt: ''Sinds hij is overleden wordt ik elke morgen wakker alsof ik een klap krijg. Ik weet dat we allemaal een dag sterven, maar soms kom je mensen in je leven tegen van wie je denkt dat ze onsterfelijk zijn. Zij stralen een bepaalde energie uit. Zij zijn tijdloos. Chadwick was een van deze mensen''.

''Ik heb hem helaas niet lang gekend, maar hij maakte meteen een indruk op me. Hij was stil maar had een hele sterke aanwezigheid. Als ik met hem was, wilde ik zoals hem zijn. Gedreven door liefde, niet door angst. Hij wilde het meeste maken van het leven en gaf heel veel om anderen. Hij zal nog generaties lang 'aanwezig' zijn, niet alleen vanwege hoe hij was maar ook dankzij al zijn mooie en sterke verhalen''.

''Ik heb zijn dood nog lang niet verwerkt en weet eerlijk gezegd niet of ik die snel een plaats kan geven. Misschien met de tijd... Maar ik heb ook tijd nodig. Om hem te eren, beloof ik het meeste te maken van mijn tijd hier. Hopelijk doen jullie allemaal hetzelfde''. Haar volledige bericht is hieronder te lezen.NieuwsFilm

meest populair