Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Deze 3 topfilms stream je nu (gratis) via Amazon Prime Video

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders - met sterke duo's - voor je uitgezocht.

Ad Astra (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gray | Cast: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, e.a.
Astronaut Roy McBride reist naar het uiterste randje van het zonnestelsel om zijn dood gewaande vader te vinden. Hij liet ooit zijn gezin achter voor een ruimtezoektocht naar buitenaards leven. Tijdens zijn reis onthult McBride een mysterie dat de overleving van onze planeet en dus de mensheid bedreigt.

The Report (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Z. Burns | Cast: Adam Driver, Annette Bening, Maura Tierney, e.a.
Senaatsmedewerker Daniel Jones wordt aangesteld als het hoofd van een commissie die onderzoek moet doen naar martelingen door de CIA na 9/11. Na jarenlang onderzoek te hebben verricht, wil Jones het rapport over de immorele handelingen van de inlichtingendienst wereldkundig maken. Hij wordt daarbij echter flink tegengewerkt door zowel de CIA als het Witte Huis.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a.
De miskende komediant Arthur Fleck uit Gotham krijgt maar geen grip op zijn leven. Hij leidt aan een bijzonder syndroom waarbij hij in oncontroleerbare lachbuien uitbarst. Na diverse vernederingen en tegenslagen, draait Fleck volledig door en slaat hij aan het moorden. Al snel verandert Gotham in een grote chaos en wordt de roep om verandering steeds groter.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair